Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Waterrecreatie 2.0 of zoiets!
Waterrecreatie 2.0 of zoiets!
Waterrecreatie 2.0 of zoiets!
Waterrecreatie 2.0 of zoiets!

Waterrecreatie 2.0 of zoiets!

Donderdag 8 mei 2014

Zoals alles gaat ook het watersporten met de tijd mee. Waterrecreatie is inmiddels al vele malen breder dan alleen nog maar bootje varen.... Je kunt van alles en nog wat op en om het water doen en de vooruitzichten zijn dat er nog veel meer vernieuwende watersport concepten bedacht en gelanceerd gaan worden, zo ook deze uit Italië!

 

Loungen op het water Italian style!

 

De traditionele weekendkruiser of sloep is voor het Italiaanse designbureau Lazzarini (ook bekend van het varende Paasei, de Jet Capsule: http://www.happysailor.nl/1390518001/een_ufo_of_een_paasei_de_jet_capsule/) al lang niet meer van deze tijd. Volgens Lazzarini Design wordt de watersporter ook bij weekend en dagrecreatie steeds veeleisender. Hiervoor hebben ze het tamelijk nieuwe concept: de Living Jet Capsule bedacht..... een soort gepimpte Jet Capsule.... of zoiets.

 

De Living Jet Capsule wordt momenteel gebouwd dus voor nu moeten we het nog even met wat artist impressions doen maar het idee is wel duidelijk. Het is een 8 meter lang mini jacht geschikt voor 6 tot 8 personen. Naast het grote zonnedek op het dak en de ruime rondzit is er een keuken en badkamer/toilet aan boord. Ideaal om een dagje op het water te relaxen. Varen kan de Living Jet Capsule uiteraard ook prima..... maar dat is bijzaak, dit is een relaxboot.

 

Wordt dit de toekomst van waterrecreatie? Wie weet..... Ons lijkt het in ieder geval best gezellig een dagje op zo'n Living Jet Capsule, barbeque erbij, paar flesjes wijn of wat koud bier..... LEKKER hoor, zonnetje op je hoofd. ZALIG.

 

Meer over de Living Jet Capsule en Lazzarini Design vind je www.lazzarinidesign.net

 

 

 

 

foto's met dank Lazzarini Design