Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Tweede Week van de Watersport!

Tweede Week van de Watersport!

Woensdag 22 april 2015

Dit jaar wordt alweer voor de tweede keer de Week van de Watersport gehouden. 1 Week lang geven tal van watersportbedrijven acte de presence voor een ieder die maar wat weten wil over watersporten. Een hartstikke leuk en goed initiatief om de Nederlander aan het watersporten te krijgen, wij zijn voor! Maar.... is het eigenlijk wel wat?

 

Sloepen, Zeilen, Surfen, Duiken, Kiten..... You name it!

 

Goed... de Week van de Watersport 2015 wordt van 2 t.m. 9 mei gehouden. Op diverse locaties in Nederland kun je GRATIS of tegen een kleine betaling kennis maken met al dat moois dat watersport te bieden heeft. Je kunt gaan Zeilen, Surfen, Sloepen, Kiten, Duiken, Roeien, Suppen, Vissen, Wakeboarden en ga zo maar door en door en door...... en door!

 

Niks mis mee, zo'n Week van de Watersport. Goed plan om mensen die niet van watersport denken te houden eens aan het watersporten te krijgen. Volgens de deelnemers was de eerste Week van de Watersport (vorig jaar) een GROOT succes. Nu roepen organisatoren en deelnemers dat natuurlijk al snel. Op de site van de Week van de Watersport staan wel wat impressies van 2014, maar daar zien wij nou niet direct enig bewijs van een GROOT succes........ Het quasi infantiele filmpje van VaarTV over de editie van 2014 helpt ook al niet mee.... Zouden ze bij VaarTV niet doorhebben dat het IQ van de gemiddelde watersporter ongeveer 17 x zo hoog ligt als de reguliere RTL4 kijker... om nog maar te zwijgen van de SBS kijker die als een kwijlend eencelig wezen op de bank hangt en net zo lang blijft kijken tot de stroom op is!

 

Even serieus: de Week van de Watersport 2014 is voor de meeste deelnemende partijen prima verlopen waardoor heel veel aspirant watersporters de watersport hebben kunnen ontdekken. Over 2 weken start de tweede Week van de Watersport en wij gaan er gewoon van uit dat het een SUPER succes wordt. Het gaat goed met de economie dus niemand hoeft nog te zeuren dat ze geen boot ofzo kunnen betalen. Kunnen ze bij VaarTV sloeptester Epco en domme vragen stelster Vivian weer op het RTL publiek loslaten, geen moeilijke woorden gebruiken mensen en vooral niet de indruk wekken dat je het programma voor iemand anders dan de sponsoren maakt......

 

Anyway, 2 t.m. 9 mei 2015 de tweede Week van de Watersport!

 

Meer info over de deelnemende bedrijven etc. vind je op www.weekvandewatersport.nl

 

 

 

foto met dank aan de Week van de Watersport