Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Laat je eens varen, das ook leuk!

Laat je eens varen, das ook leuk!

Maandag 23 februari 2015

Als watersporter sta je doorgaans aan het roer. Wij varen, wij sturen, wij navigeren, wij doen alles. Hartstikke prachtig maar het is ook wel eens leuk om je te laten varen. Lekker lui aan dek met iemand die de catering doet en iemand die vaart, stuurt en navigeert. Lijkt dit jou wel relaxed voor een keertje dan is een Cruise wellicht wel wat voor je.

 

Het Cruise Event, ver weg van vaarwater en toch de moeite waard!

 

We schreven het ooit al eens eerder op deze site, een Cruise is allang niet meer voor alleen bejaarden die al bingo spelend hun laatste dagen aan dek slijten op een of ander varend hotel. Nope, een Cruise maken is populairder dan ooit waardoor er zo ongelofelijk veel mogelijk is dat...... je bijna door de boten de kade niet meer ziet (vrij vertaald gezegde gebaseerd op de welbekende bomen en het bos). Je kunt natuurlijk nog steeds een Cruise maken op zo'n drijvend hotel met 821 bars en restaurants aan boord. Er is echter veel meer mogelijk, wat te denken van een Cruise naar Antartica op een onderzoeksschip of een Cruise met een klassiek zeilschip waarop nog echt gezeild wordt..... Allemaal mogelijk.

 

Doordat het aanbod de afgelopen jaren sterk gestegen is, wordt het voor de aspirant Cruise reiziger steeds lastiger de best passende reis te boeken. Om er nu voor te zorgen dat jij niet de verkeerde boot pakt en daarmee de boot mist (weer een gezegde in de tekst toegevoerd, we zijn in vorm) is er het Cruise Event. Deze beurs voor Cruisereizen biedt een totaal overzicht van alles wat er mogelijk is op Cruisegebied. Vorig jaar werd het event gehouden in Rotterdam op een zeer toepasselijke locatie, de Cruiseterminal. Dit jaar moet je naar Eindhoven...... ja sorry, wij kunnen er ook niks aan doen. Niet per direct een locatie waarbij je aan een Cruise denkt. Eindhoven, Stad van Philips, PSV, carnaval en.... meer kunnen we even niet verzinnen. Maar goed, laat je door de plek niet weerhouden en gun jezelf een Cruise.

 

Het Cruise Event vindt plaats op 11 en 12 april, kinderen tot 17 jaar zijn GRATIS. Dus neem je irritante, aan de smartphone vastgegroeide, stinkende puber vooral mee. Vinden die arme standhouders leuk, zo'n chagrijnige Bieber lookalike op de stand die een beetje zit te zieken omdat hij/zij liever thuis achter de Playstation zit. 

 

Anyway, meer info vind je op www.cruise-event.nl En ondanks dat het in Eindhoven is, gewoon gaan!

 

 

 

foto met dank aan Google..... jawel we hebben weer eens zonder enige schaamte een foto gehackt......