Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Sleepbootjes kijken in Nijkerk!

Sleepbootjes kijken in Nijkerk!

Vrijdag 29 augustus 2014

En.......... we hebben weer een hartstikke leuk evenement voor je opgeduikeld. Van bootjes kijken krijgen wij eigenlijk nooit genoeg en wij hebben zo het idee dat dit voor meerdere Happy Sailors geldt. Vandaar dan ook dit persbericht. Aankomend weekend kun je in het mooie Nijkerk terecht voor alweer de 9de editie van de Nijkerkse Sleepbootdagen!

 

Sleepbootjes kijken, altijd +1!

 

De Nijkerkse Sleepbootdagen staan bol van de activiteiten op en rondom de Nijkerkse haven die voor de gelegenheid vol ligt met..... tromgeroffel: Sleepbootdagen (die zag je niet aankomen hè). De organisatie heeft voor dit jaar weer een leuk programma samengesteld met voor elk wat wils. Uiteraard is er een gezellige markt, zijn er tal van optredens en kun je de sleepboten bezichtigen. Maar er is meer..... veel meer. Wat te denken van diverse demonstraties van de Brandweer, of een heuse Oldtimer show (nee niet opa en oma die een karaoke act opvoeren maar echte klassieke auto's). Voor de kids treedt er een clown op die er voor gaat zorgen dat ook de jongsten een leuke dag hebben. Kortom van alles te doen.

 

Nu vormen de sleepboten het belangrijkste onderdeel. Daar zijn er dus veel van te zien. Leuk om te vermelden is dat er 2 jubilerende sleepboten aanwezig zijn, beide schepen (de Dina en de Sterre van der Zee) zijn onlangs 100 jaar geworden. Ook namens Happy Sailor natuurlijk van harte en op naar nog een eeuw lekker rondvaren, why not? 

 

Kom ook op vrijdag 5 en zaterdag 6 september naar Nijkerk, sleepbootjes kijken!

 

Meer info vind je op www.nijkerksesleepbootdagen.nl Zet hem alvast in je planning voor volgend weekend.

 

 

 

 

 

foto met dank aan De Nijkerkse Sleepbootdagen en GraphicSound.nl