Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Open Schip op de Bark Europa!
Open Schip op de Bark Europa!
Open Schip op de Bark Europa!

Open Schip op de Bark Europa!

Vrijdag 22 augustus 2014

Hé.... dit is een nieuwsberichtje dat je echt even moet doorlezen. De Bark Europa houdt namenlijk Open Schip binnenkort. Weet je nog: The Tall Ship Races Harlingen 2014?!?!?!? Een prachtevenement waar de Bark Europa ook aanwezig was en veel bewondering oogste. Die bewondering sloeg om in HELDENDOM toen ze, gewoon omdat het kan, de haven van Harlingen uitzeilde..... Lange neus naar alle ander Tallships die al motorend of per slepertje naar buiten moesten....... 'als er wind is kan er, nee GAAT er gezeild worden', moet de schipper gedacht hebben.

 

Kom naar Schevingen op 31 augustus om de Bark Europa in het echt te zien!

 

Wil jij kennis maken met een van de mooiste Tallships van Nederland, de Bark Europa? Dat kan op 31 augustus in Scheveningen. Ze ligt in de Eerste Haven en je bent welkom van 10.00 tot 14.00 uur. Hoe cool is dat? Even een kijkje nemen in de keuken.... kombuis in dit geval, van zo'n groot zeilschip. Het is overigens een buitenkansje haar in Nederland aan te treffen aangezien de Bark Europa eigenlijk overal te vinden is op de wereld: van Antartica tot het oude Indië (en alles wat daar tussenin ligt). De afgelopen twee jaar bezocht ze bijvoorbeeld maarliefst 5 continenten!

 

Dus..... op naar Scheveningen, heb je toch nog eens een reden om Scheveningen te bezoeken want sinds de sluiting van de pier is daar bijna geen reet meer te doen.... ja of je moet een notoire musical bezoeker zijn of een keurige Holland Casino gokverslaafde.... Anyway: Hoera voor Scheveningen, de thuishaven van de Bark Europa.

 

Meer over de Bark Europa, of voor info over zelf meevaren, vind je op: www.barkeuropa.com

 

 

 

 

foto 1 met dank aan Bark Europa, foto 2 en 3 Happy Sailor Magazine