Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Dit weekend Sloepjes shoppen!

Dit weekend Sloepjes shoppen!

Vrijdag 20 juni 2014

Shoppen till we droppen kan dit weekend in Lelystad (in de Bataviahaven) op de Nationale Sloepenshow 2014. De Bataviahaven is als altijd het mooie decor voor 's lands grootste sloepen event. Het aardige is dat je naast de Sloepenshow ook de Batavia kunt bezoeken en natuurlijk Bataviastad Outletcenter, 3 vliegen in één klap zullen we maar zeggen!

 

Sloepen, Sloepen, Sloepen en..... motorjachten!

 

Dit jaar zijn er naast heel veel sloepen, sloepen en nog meer sloepen ook motorjachten tot een metertje of 11 aanwezig op de Nationale Sloepenshow..... Ben jij op zoek naar een kajuitsloep, een snelvarende tendersloep of een gezellige boot om lekker door de vaartjes mee te tuffen? 10 tegen 1 dat jouw boot op de Sloepenshow ligt. Het enige dat jij moet doen is je pinpas, creditcard of een koffertje vol met cash meenemen want.......... alles is te koop. Ennuh: niemand vind het erg hoor wanneer jij daar je bootje koopt. Dus voel je vooral niet schuldig straks.... die bootverkopers komen er wel overheen dat jij hun mooiste exemplaar mee gaat nemen. Ze zullen even een traantje wegpinken, zo van 'daar gaat weer een van onze kinderen', en daarna tegelijkertijd een dansje doen: 'weer iemand gelukkig gemaakt'.

 

Hoe het ook zij, het is de moeite waard even naar Lelystad te rijden dit weekend. Neem je partner mee en, als je ze hebt, je kids. Eerste bootjes kijken en kopen, daarna een nieuwe outfit in Bataviastad opduikelen om vervolgens Neerlands trots 'De Batavia' te bekijken. Wedden dat je een leuke dag hebt. Meer info op www.nationalesloepenshow.nl

 

 

 

 

foto met dank aan De Nationale Sloepenshow