Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Kom ook deze week  WATERSPORTEN!

Kom ook deze week WATERSPORTEN!

Maandag 14 april 2014

Heb jij plannen om eens te gaan zeilen of met een sloep een gebied te verkennen? Heb jij zin om kennis te maken met kiten of surfen?  Zit jij al langer te denken aan een eigen boot maar twijfel je nog of wil je gewoon eens een bootje huren maar komt het er maar niet van? Aarzel niet langer en ga WATERSPORTEN. Juist NU tijdens de Week van de Watersport.

 

Overal GRATIS demo's op de Week van de Watersport!

 

Jawel, het toverwoord is alweer geroepen: GRATIS! Tijdens de Week van de Watersport die vandaag is gestart en doorloopt tot en met volgende week maandag (21 april) kun je bij een HE-LE-BOEL watersportbedrijven van alles en nog wat doen op het gebied van watersport.... en vaak GRATIS of met een DIKKE KORTING! Dit is jouw kans om het water op te gaan. Het maakt niet uit of je in Friesland of Zeeland woont, overal in Nederland zijn er leuke activiteiten... dus ook bij jou in de buurt. Ga superactief op een Banaan achter een dikke Rib hangen, ga op een lekker relaxte borreltocht, ga kanoën, ga duiken, ga mensen die niet willen varen uitlachen, ga...... ja eigenlijk wat je maar kunt bedenken op watersportgebied.

 

Om te zien waar er wat wordt georganiseerd kun je het beste even op de site van de Week van de Watersport kijken. Daar vind je de deelnemende bedrijven en een handig zoekmenu waarin je zowel op locatie als op activiteit kunt zoeken. Mis NIX! Ga snel naar www.weekvandewatersport.nl en grijp die kans, je hebt het verdiend.....ECHT!

 

Happy Sailor schreef eerder al: http://www.happysailor.nl/1392332400/de_week_van_de_watersport/

 

 

 

foto Happy Sailor Magazine, vooral lekker delen