Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Testvaren met een Beneteau!

Testvaren met een Beneteau!

Donderdag 3 april 2014

Eigenlijk moeten we dit niet posten.....maar we doen het lekker toch. Heb jij zin om eens lekker rond te raggen in een coole sportboot??!? Wij wel! Schaamteloos de kade in twee stukken varen en dan heel rustig af stappen met de opmerking dat de boot toch niet helemaal bevalt..... Of nog quasi cooler: urenlang de boten testen, alle drank opdrinken en dan zeggen dat je eigenlijk een zeilboot zoekt......... Ja Ja: het kan allemaal op de Beneteau Testdag 2014.... dus daar MOET JE HEEN!

 

Op een dag in 5 TOP boten rondknallen, eigenlijk gewoon SUPERLEKKER!

 

De Beneteau Testdag 2014 wordt op zaterdag 12 april georganiseerd. Je kunt 5 verschillende Beneteau sportboten testen op de Lek te Nieuwegein. Dus..... zonnebril op, haren los (als je vrouw bent) en GAS geven. Laat die Beneteaus maar zwoegen en ploeteren op het water, zijn ze voor gemaakt. Net als vorig jaar liggen de volgende 5 boten voor je klaar:

 

Beneteau Flyer 550

Beneteau Flyer 650

Beneteau Antares 680

Beneteau Antares 880

Beneteau Barracuda 7

 

De testdag is overigens wel bedoeld voor mensen die ook daadwerkelijk een Beneteau willen aanschaffen.... Is dat een probleem? Nope: tenminste als je een kwalitatieve moderne sportboot zoekt. Neem gewoon je pinpas of creditcard mee en zoek er eentje uit. Ze hebben er genoeg daar bij Beneteau, voel je dus vooral niet schuldig. LET OP: om mee te mogen testvaren moet je je wel vooraf aanmelden, dat kan hier: http://beneteau-outboard.nl/beneteau-testdag.html

 

Meer weten over Beneateau Outboard en ga dan naar www.beneteau-outboard.nl daar staan o.a. alle testboten en meer!

 

 

 

foto met dank aan Beneteau Outboard