Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
EINDELIJK iets leuks op TV!

EINDELIJK iets leuks op TV!

Vrijdag 21 maart 2014

Ben jij ook helemaal klaar met TV kijken? Louter herhalingen, om de 5 minuten een reclameblok van 3 weken, leeghoofderige programma's als Sterren Springen, Gordon, dat trieste Utopia en wat al niet meer. Voor ons watersporters is er weinig te beleven. Zelfs dat RTL4 VaarTV is een dramatisch niemendalletje met louter open deuren. Maar eindelijk.... JA EINDELIJK is er vanavond iets op TV dat de moeite meer dan waard is.... en het is op de Publieke dus zonder reclame, kijken dus!

 

Laura Dekker, de bekendste Nederlandse zeilster OOIT!

 

Vanavond op Nederland 3 om 21.20 uur wordt de film, over de tocht van Laura Dekker, 'Maidentrip' door BNN uitgezonden. Super natuurlijk en hulde met wierook en mirre voor BNN (dat meestal troep uitzendt). De film... ja eigenlijk documentaire 'Maidentrip' is grotendeels door Laura zelf gefilmd tijdens haar tocht over de wereld. Het resultaat: een mooi filmisch document met fraaie beelden en een leuke blik in het dagelijks leven aan boord van Laura tijdens haar reis. 

 

Uiteraard is er ook aandacht voor haar strijd tegen die belachelijke betuttelende overheid die haar droom maar al te graag al bij voorbaat aan diggelen wilde schieten. Gelukkig zette Laura door met 'Maidentrip' als resultaat.

 

Dus vanavond even niet Top Gear kijken (zijn toch allemaal herhalingen) en afstemmen op Laura en haar boot Guppy. Meer weten over de trip van Laura: http://www.happysailor.nl/1369087200/omdat_helden_niet_altijd_oud_zijn/ (Happy Sailor schreef al eerder over haar boek) of op de site van Laura zelf: www.lauradekker.nl

 

 

 

 

foto met dank aan Laura Dekker