Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Zeilfoto van de dag, NICE!

Zeilfoto van de dag, NICE!

Woensdag 29 januari 2014

Zeilboten zijn fotogeniek! Of het nou om een klassiek getuigd schip gaat of om een snelle catamaran, vanuit de juiste hoek gefotografeerd en je hebt een wereldshot. De mooiste foto's zijn natuurlijk die waarin een zeiljacht onder vol zeil de elementen trotseert. Veel opspattend water, een helderblauwe lucht met van de verwaaide wolken erin en natuurlijk een fraai schip...... van zulke foto's worden watersporters (en zeilers al helemaal) BLIJ!

 

Zeilfoto van de dag: even lekker bootjes kijken!

 

Op de nieuwe site www.zeilfotovandedag.nl kun je iedere dag weer genieten van een nieuwe mooie zeilfoto. Een blik op de site leert ons dat ze al aardig wat materiaal hebben staan. Van aparte droogvalfoto's tot schitterende zonsondergangen en meer. Nu kun jij als watersporter/zeiler ook meedoen. Je kunt vrij eenvoudig een foto uploaden waarvan jij vindt dat deze erbij hoort. Even aangeven waarom dat zo is en uploaden maar. Let er wel even op dat de foto die jij gaat toevoegen rechtenvrij is, dus geen foto's erbij zetten van een of andere dure fotograaf..... vinden ze niet leuk bij Zeilfoto van de dag. Krijgen ze direct zo'n mediageile wildwest jurist als Brammetje Moszkowicz op hun dak....... die begint meteen in het wilde weg te declareren en nota's te sturen die je dan tijdens een chique zeiltochtje in een gesloten envelop in ongemarkeerde biljetten van 100 euro (liefst Duitse biljetten met Moszkowicz lookalike Angela Merkel erop) moet voldoen......

 

Hoe het ook zij: op www.zeilfotovandedag.nl kun ook jij jouw mooiste zeilfoto met de wereld delen. Moet je ook doen, wij hebben het al gedaan, lekker jezelf aan andermans bootjes vergapen.... NICE!

 

 

 

foto Happy Sailor Magazine mag gedeeld worden onder bronvermelding