Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Een Italiaans maatpak dat VAART!
Een Italiaans maatpak dat VAART!
Een Italiaans maatpak dat VAART!

Een Italiaans maatpak dat VAART!

Zaterdag 18 mei 2013

Jonkers Yachts heeft er een nieuw merk bij: Dominator Yachts. We kennen het in Scharendijke gevestigde Jonkers Yachts al langer van de Linssen Yachts en de Maxi's die zij leveren. Sinds 1 mei 2013 is Jonkers ook dealer van het Italiaanse TOPmerk Dominator Yachts.

 

Een maatpak uit Italië dat VAART!

 

Italië staat natuurlijk bekend om haar design, haar stijl, haar mode en vooral ook haar temperament. Daarnaast helaas ook van die maffe Berlusconi (je weet wel die af en aan President die qua karakter en uitstraling eigenlijk gewoon een stripfiguur is). Ook hebben ze de mafia en....... een paar vulkanen die zo nu en dan een stadje verzwelgen. Maar goed: designen kunnen die Italianen, daar geen enkele discussie over.

 

Even iets over Dominator Yachts, het merk komt dus uit Italië. Opgericht in 1999 in het Italiaanse Fano, de productie werd in maart 2000 opgestart. De filosofie van Dominator Yachts is dat ieder jacht als een maatpak voor de eigenaar ontworpen dient te worden. Iedere Dominator is dan ook anders. Wil je een helicopterdek, dan krijg je een helicopterdek. Wil je een game room, dan krijg je een game room etc. etc.. Samen met de opdrachtgever werkt de Dominator werf steeds weer aan het ideale droomschip. De gedachte hierachter is dat je een jacht hebt om van te genieten en vooral om ermee te varen. Dit in tegenstelling tot de fashion bootjes die je bijvoorbeeld veel in Monaco ziet liggen. Die verlaten NOOIT de steiger en als ze dat dan wel eens per ongeluk doen zijn ze of niet goed vastgemaakt of ze worden weggesleept wegens een of ander drugsdelict..... Een Dominator daarentegen koop je om mee te varen!

 

Kwaliteit? Dominator Yachts weet niet beter! Zij hebben afwerking, bruikbaarheid en betrouwbaarheid als basis voorwaarde voor een goed schip gedefinieerd. Dit is precies de reden waarom een gerenommeerd bedrijf als Jonkers Yachts als dealer wil optreden. Volgens Alexander Jonkers is Dominator Yachts top of the bill, net als Ferrari. Ze zijn net zo sportief en qua uiterlijk minstens zo agressief als een Ferrari of Lambo, helemaal van nu vinden wij van Happy Sailor dan weer.

 

Je eigen Dominator? Wel eerst even sparen (vermoedelijk) maar dromen mag. Info bij www.jonkers.org

 

 

 

foto's met dank aan Dominator Yachts