Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Niet vergeten: Bataviahaven Botenshow!

Niet vergeten: Bataviahaven Botenshow!

Vrijdag 26 april 2013

We gaan met z'n allen onze Premier Mark Rutte eens blij maken! Weet je nog dat hij recent heeft opgeroepen om vooral toch meer geld uit te geven aan auto's, meubels en kleding?! Wat hij NATUURLIJK echt bedoelde was dat we toch vooral meer geld moesten uitgeven aan BOOTJES! Dat durfde hij niet hardop te zeggen, je krijgt dan direct van coalitiegenoot de PVDA zo'n stempel van elitaire botenbal opgeplakt, maar wij weten wel beter! Bootjes kijken en kopen is LEUK!

 

Kom dit weekend naar de Bataviahaven Botenshow!

 

Zaterdag 27 en zondag 28 april kun je van 10.00 tot 17.00 uur helemaal wegdromen van jouw nieuwe schip. Neem vooral je PINPAS mee want het is natuurlijk primair een verkoopshow zodat het niet alleen bij dromen hoeft te blijven. Naast de talloze schitterende schepen die je kunt bewonderen zijn er diverse extra activiteiten die een bezoekje aan de Bataviahaven Botenshow tot een belevenis maken. Ook belangrijk: het is GRATIS, dus je partner en kids kunnen gerust mee.

 

Een ding! Let wel op waar je je auto parkeert. Er schijnen een aantal overactieve parkeerwachters het op ons vrolijke bootjesmensen te hebben voorzien. Die zure bonnenschrijvers kunnen het natuurlijk niet uitstaan dat wij met z'n allen een leuke dag beleven terwijl zij het beleid van de Nederlandse Graai Overheid dienen uit te voeren. Parkeer daarom alsjeblieft niet fout, je wordt gearresteerd en mishandeld met de wapenstok. Vergeet niet dat je in het land woont waar de staatsbegroting draait op de autobezitter dus..... een gewaarschuwd mens telt voor 2. Gelukkig is er vlakbij de Bataviahaven een prima parkeerterrein waar je betaald (dat dan weer wel) kunt parkeren en waar de bonnenbrigade niet aanwezig is.

 

Waar je VEILIG kunt parkeren en meer info vind je op www.bataviahavenbotenshow.nl

 

Een LEKKER weekend toegewenst!

 

 

 

foto met dank aan Bataviahaven Botenshow