Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
KNRM Reddingbootdag 2013!

KNRM Reddingbootdag 2013!

Vrijdag 5 april 2013

Kom ook op zaterdag 27 april naar een van de KNRM locaties in Nederland om kennis te maken met het goede werk van de KNRM. Op de dag kun je meevaren, vragen stellen aan de bemanning en nog belangrijker: donateur worden. Heb jij een boot en ben je nog GEEN donateur.... shame on you! Maar je kunt het rechtzetten. Kom op 27 april naar een van de 45 opgenstelde locaties van de KNRM en meld je aan, kun je direct meevaren met een van de KNRM reddingboten (want daar gaat het allemaal om). Let wel: meevaren kan alleen als je al donateur bent of wordt...... DUS....!

 

Even over de KNRM. De KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) bestaat sinds 1824 en heeft sindsdien talloze opvarenden het leven gered. Omdat ze dit doen zonder overheidssteun zijn donaties essentieel voor de KNRM. De overheid geeft ons geld liever aan de ING of SNS Bank of een of andere vage kunstenaar die 250 fietsbanden in de fik steekt - erover heen piest en dan roept: 'DIT IS KUNST'...... Donateurs worden redders aan wal genoemd hetgeen feitelijk ook precies is wat het is. Geef geld en red een mensenleven, het is alsof je Giro555 voor de zoveelste hongersnood of zinloze oorlog hoort werven maar...... voor de KNRM is het DUS ECHT van levensbelang. 1.300 Vrijwilligers staan dag en nacht klaar om ons watersporters uit de 'shit' te halen dus doe eens iets terug!

 

Word donateur, is BELANGRIJK!

 

Half april lanceert de KNRM een speciale actiesite met alle info over de Nationale Reddingbootdag 2013. Tot die tijd kun je ook via de reguliere site van de KNRM op (dit zal je verrassen) www.knrm.nl KOM OOK, IS BELANGRIJK!

 

 

 

 

foto met dank aan de KNRM Zeeland