Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Waarom stapt Henk de Velde over?

Waarom stapt Henk de Velde over?

Dinsdag 19 maart 2013

Deze vraag zal menig watersporter zich toch echt afvragen. Nederlands enige echte avonturier Henk de Velde verruilt zijn vertouwde zeilschepen voor een motorboot. Waarom? Wat beweegt hem dit te doen? In onze optiek is Henk de Velde vergelijkbaar met oude Nederlandse zeehelden als Abel Tasman en toch ook Willem Barentsz..... maar die hadden allemaal zeilschepen...uhhhh... Hi Hi.... Ennuh: is er nog wel iets voor De Velde om te ontdekken? Waar komt toch die onrust van deze bijzondere man vandaan? Vragen, Vragen, Vragen!

 

In de aankomende editie lees je alles over Henk de Velde. Happy Sailor gaat deze maand uitvoerig met Henk in conclaaf (mooi Pauselijk woord) over alles dat hem beweegt. Zijn irritaties, zijn dromen, zijn visie op watersport en meer. Wij stellen de vragen die jij ook wil stellen. Dus als je iets wil weten van Henk, mail het ons op info@happysailor.nl

 

Wil je Happy Sailor nummer 1 incl. interview met Henk de Velde niet missen, neem dan voordelig een abonnement en Happy Sailor wordt 4 x per jaar bij jou thuis afgeleverd voor maar 1 tientje! Meld je aan en ontvang GRATIS de handige Happy Sailor drijvende sleutelhanger met mogelijkheid tot flessenpost (om je adres/bootnaam of wat dan ook op te zetten):

 

http://www.happysailor.nl/abonneren/

 

NIET PRETENTIEUS, NIET TENDENTIEUS en soms best wel SERIEUS!

 

 

(foto met dank aan Henk de Velde & Otti)