Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Motorboot Sneek in SNEEK!

Motorboot Sneek in SNEEK!

Dinsdag 7 april 2015

Dit weekend staat Motorboot Sneek op de planning. Waar? In SNEEK natuurlijk, das toch stiekem een van de watersport hoofdsteden van Nederland (misschien zelfs wel DÈ watersporthoofdstad). Tijdens Motorboot Sneek kun je kennismaken met de 7 grote motorbootwerven uit Sneek en 1 jachtmakelaar... die mag ook meedoen. Sneek dus aankomend weekend.

 

Als je hier je motorjacht niet vindt.... kun je beter gaan zwemmen!

 

Sneek kent natuurlijk een prachtige watersporttraditie middels de jaarlijkse Sneekweek. Maar Sneek is natuurlijk het hele jaar door een soort van watersport Mekka.... en dan Mekka niet in de zin van enge mannen met baarden en kromzwaarden die met een rugzak vol explosieven jou van de kade willen blazen. Nee, met Mekka bedoelen we de 'Heilige Graal' van de watersport: de plek waar alles te vinden is en waar het altijd goed toeven is als watersporter. 

 

In Sneek bevinden zich tal van watersportbedrijven waaronder een aantal gerenommeerde motorbootwerven. Deze motorboottoppers organiseren 2 x per jaar een weekend waarin je vrijblijvend kennis kunt maken met de werven zelf en natuurlijk hun producten: Motorboten! Tijdens Motorboot Sneek kun je tal van schitterende motorjachten bekijken en er uiteraard op proefvaren (dit laatste geldt natuurlijk voor een selecte groep schepen, niet alle boten liggen immers vaarklaar in het water). Varen, kijken... KOPEN, want dat laatste mag ongetwijfeld best van de deelnemende werven.

 

Je bent van harte welkom op 10, 11 en 12 april vanaf 10.00 tot 17.00 uur!

 

De volgende werven kun je bezoeken tijdens Motorboot Sneek (in willekeurige volgorde):

 

- Brandsma Jachten

- Jetten Yachting

- SK Jachtbouw

- Aquanaut Yachting

- Jansma Jacht

- Privateer Yachts

- Vivante Yachts

 

En natuurlijk ook Jachtmakelaar De Valk. 

 

Wil je meer weten over Motorboot Sneek en de deelnemende werven dan kun je je alvast inlezen op de site van dit watersportevent: www.motorbootsneek.nl En zeg nou zelf: de voorpret is toch minstens zo belangrijk. Op de site vind je teven een aantal gastexposanten die toch ook best aardige boten aan de kade hebben liggen, wat te denken van de Super Lauwersmeer kruiser?!?! Anyway: als je een motorboot zoekt moet je gewoon naar de Voorjaarsshow van Motorboot Sneek..... vind je hem hier niet...... dan kun je echt beter gaan zwemmen ofzo.

 

Heel veel plezier dit weekend op de Motorboot Sneek Voorjaarsshow.

 

 

 

foto met dank aan Jansma Jacht