Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Winnen doe je bij...... Easy Sail!

Winnen doe je bij...... Easy Sail!

Woensdag 28 januari 2015

Bij Happy Sailor magazine zien we geregeld leuke acties voorbij komen die mensen aan het watersporten krijgen.... althans een poging daartoe wagen. Recent kwamen we weer een sympathieke actie tegen die wij het vermelden wel waard vinden. Het is er eentje van Jachtmakelaar en Jachtimporteur Easy Sail die zomaar iets gratis en voor nix weggeeft.

 

Winnen doe je bij Easy Sail, moet je wel even likken....uhhh LIKEN!

 

Nu eens niet de Postcode Loterij die met veel bombarie een prijs weggeeft. Quinty en Gaston mogen in de vrachtwagen blijven zitten.... en bij voorkeur daar de komende 47 jaar niet meer uitkomen. Heerlijk lijkt ons dat, een tijdje niet die vreselijke reclame's met allemaal winnaars waar jezelf dan nooit bijzit. En dan die bangmakerij: 'je moet wel meedoen, anders ben jij straks nog de enige arme sloeber in jouw straat mocht die Postcode kanjer er vallen'. Nee, zeer onsympathiek allemaal wat ze daar laten zien. Overigens heeft de redacteur van dit item wel eens wat gewonnen bij de Postcode Loterij..... en bak Ben & Jerry ijs..... Juist ja, daar speel je voor mee (sarcasme filter: HOOG).

 

Dan doen ze het bij Easy Sail leuker. Om mensen kennis te laten maken met de watersport, het Lauwersmeer te promoten en natuurlijk heel veel bootjes te verkopen organiseert deze Jachtmakelaar een leuke actie. Iedereen die tm. 14 februari (Valentijnsdag) de Facebook pagina liket (schrijf je dat zo?) maakt kans op een compleet verzorgde zeildag voor 2 personen op het Lauwersmeer. Je krijgt (als je wint) een lekkere fles wijn mee, een gevulde picknick mand en een van de zeiljachten van Easy Sail. Meedoen kost nix, alleen dus even liken op Facebook.

 

We hebben gezien dat de winkans bij Easy Sail zo'n beetje 300 ziljoen keer groter is dan bij die Postcode stumpers, dus doe vooral mee. Ook leuk voor mensen die hun boot elders hebben liggen en gewoon het Lauwersmeer eens willen verkennen of eens op een ander schip willen zeilen. De afvaartdatum is ook nog eens in overleg..... Lekker wachten tot het mooi weer wordt en dan je prijs verzilveren. Wij zouden het wel weten...... wij gaan direct ook even LIKEN.

 

Anyway, winnen doe je bij Easy Sail: https://www.facebook.com/EasySailNL en LIKEN die pagina.

 

 

 

 

foto met dank aan Easy Sail