Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
It's Boot Holland time (nou ja bijna dan)!

It's Boot Holland time (nou ja bijna dan)!

Woensdag 21 januari 2015

De Kerstboom is verbrand, de Oliebollen op en we zijn inmiddels alweer een paar weekjes aan het werk in het nieuwe jaar. Een nieuw jaar betekent ook een nieuw vaarseizoen en waar wordt dit vaarseizoen traditiegetrouw geopend? Jawel in Leeuwarden op Boot Holland, dit jaar overigens voor de 25ste keer: een heuse jubileum editie dus.

 

Boot Holland, de favoriet van varend Nederland - is onderzocht dus waar!

 

Van 6 t.m. 11 februari 2015 wordt in het FEC te Leeuwarden voor de 25ste keer de Boot Holland watersportbeurs georganiseerd. Een beurs vol noviteiten, primeurs en gezelligheid, want voor dat laatste komen de meeste watersporters al jaren naar Leeuwarden. Recent is zelfs uit onderzoek gebleken dat Boot Holland de favoriete watersport beurs is in Nederland (het is onderzocht dus zal het wel zo wezen). Favoriet of niet, 25 edities betekent in ieder geval dat deze beurs absoluut van waarde is voor watersportend Nederland.

 

Je MOET Boot Holland een keertje bezocht hebben. De sfeer, de opzet, het aanbod en de toegankelheid (das bij veel beurzen elders in Nederland nog wel eens een probleem) zijn bij Boot Holland altijd weer TOP. Dit jaar is de langverwachte ringweg om Leeuwarden klaar zodat je met de auto nog sneller op de beurslocatie kunt bereiken. Parkeren is GRATIS dus wat wil je nog meer? Een heerlijk dagje bootjes kijken, wie wil dat nou niet?!

 

Meer info over openingstijden, primeurs etc. vind je op www.boot-holland.nl

 

 

 

 

foto Happy Sailor Magazine: Boot Holland editie 2014