Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
MegaCOOL filmpje Egmondse Reddingsbrigade!

MegaCOOL filmpje Egmondse Reddingsbrigade!

Maandag 22 december 2014

Bij de Egmondse Reddingsbrigade doen ze meer dan alleen maar mensen uit de zee halen. Afgelopen zomer hebben de redders uit Egmond in 3 maanden tijd een waanzinnig gave promotiefilm in elkaar gedraaid. Alle facetten van het reddingswezen komen aan bod, lekker muziekje eronder, afmonteren en klaar. Het resultaat? WAUW!

 

Schitterende shots van redders in actie!

 

Het filmpje is gemaakt met het doel mensen kennis te laten maken met de Egmondse Reddingsbrigade (de ERB) en om meer leden te werven. Ook de ERB is afhankelijk van donaties dus donateurs/leden zijn van harte welkom. Dat het gemaakte filmpje meer dan wervingswaardig is mag wel duidelijk zijn. Het geheel oogt snel, stoer en professioneel. Tijdens de presentatie van het geheel op de ERB kazerne waren alle aanwezigen laaiend enthousiast en meer trots op het resultaat. Heeft 'hun' ERB toch maar mooi even geflikt, toch?!

 

Anyway, genoeg geluld: kijken dat filmpje.... en helemaal wanneer je een Duitser bent met overgewicht, of een dronken Pool, aangezien die de afgelopen zomer veelvuldig in de problemen zijn gekomen in de zee: 'Achten sie genau, unser Freunden aus dem Osten' (hoe het in het Pools moet weten we niet, die moeten maar Duits leren ofzo, ja of leren zwemmen, dat zou natuurlijk helemaal handig zijn)..... Nu echt genoeg geluld, kijken maar!

 

De film staat hier: http://www.reddingsbrigade.info/2014/12/20/promotiefilm-voor-de-egmondse-reddingsbrigade/ 

 

Voor meer info over de ERB, o.a. hoe donateur te worden: http://www.reddingsbrigade.info/ 

 

 

 

foto: screenshot uit de film van de ERB