Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Win een BOOT deze Kerstdagen!
Win een BOOT deze Kerstdagen!

Win een BOOT deze Kerstdagen!

Vrijdag 12 december 2014

Kijk nog maar eens goed want het staat er echt: tijdens de Kerstdagen van 2014 kun jij een boot winnen! Je denkt natuurlijk direct 'ik win toch nooit wat'..... True, wij ook niet maar bedenk wel: bij iedere loterij en verloting is er toch weer een winnaar die waarschijnlijk ook dacht 'ik win toch nooit wat', had die het mooi even fout. Meedoen dus.... en om het nog interessanter te maken, deze loterij heeft 100% wingarantie!!!!!!!!!!! Lees verder hoe het zit.

 

Kom naar de Verschuur Watersport Kerst en Oudejaarsshow!

 

Op de van 22 december tot en met 3 januari 2015 gehouden Kerst en Oudejaarsshow van Verschuur Watersport kun je, gewoon omdat het kan, een echte boot winnen. Niet die op foto 1 (dat zou een beetje over the top zijn, moet wel leuk blijven) maar een Allpa Rubberboot (zie foto 2) t.w.v. maarliefst € 800,- (en das een boel geld om zomaar te winnen).

 

Verschuur Watersport speelt deze Kerst dus even voor Sinterklaas.... 

 

Zet dus in je agenda dat je deze feestdagen in ieder geval naar Verschuur Watersport gaat in Alphen aan de Rijn. Je hebt dik anderhalve week de tijd, let op: op eerste en tweede Kerstdag evenals Nieuwjaarsdag is Verschuur Watersport wel gesloten. Beetje lullig als je daar straks na het Kerstdiner met Opa en Oma, Tante Mien en Ome Joep, de Kids en Flappie voor een dichte deur staat. Nergens voor nodig, alle kans om te winnen, ze zijn zelfs op zondag 28 december open. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel: wees een van de eerste 3 die tijdens de Kerst en Nieuwjaarsshow een boot aanschaft t.w.v. € 20.000,- (of meer). JAWEL, je leest het goed: koop een sloep, tender of wat dan ook en je wint (nou ja...... krijgt) er een supergave Allpa rubberboot gratis bij, moet je wel even bij de eerste 3 kopers horen. 

 

Misschien is het verstandig om alvast in een slaapzak op de stoep te gaan liggen bij Verschuur, je weet maar nooit hoe druk het wordt en je kunt die Allpa rubberboot natuurlijk niet laten liggen. Oh NO! Slaapzak mee, trekkerstentje opzetten, pannetje snert op het vuur, die paar dagen kom je wel door. SUCCES alvast!

 

Winnen doe je bij..... de Verschuur Watersport Loterij: www.verschuurwatersport.nl

 

 

 

foto's met dank aan Verschuur Watersport.