Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Jeugdzeilsport krijgt een BOOST!

Jeugdzeilsport krijgt een BOOST!

Vrijdag 12 december 2014

De jeugd heeft de toekomst. Dit gaat helemaal op voor de watersportbranche. Onze sector vergrijst in een rap tempo en om te voorkomen dat er straks alleen nog meer schepen rondvaren die rollator en bejaardenproof zijn moet er verjongd worden.... en snel ook. Het medio maart 2015 nieuw te openen Regatta Center Muiderzand helpt mee!

 

Alles draait om de jeugdzeilsport op het Regatta Center Muiderzand!

 

Hoe mooi zou het zijn om de jeugd aan het watersporten te krijgen?!?!? Lastig maar niet onmogelijk, als je maar de goede faciliteiten biedt en ervoor zorgt dat die kids goed begeleid worden. Varen is hartstikke leuk en zeilen al helemaal. Hiervoor is het Regatta Center Muiderzand helemaal ingericht. Je kent ze wel die jongens en meisjes die bij hun eigen zeilvereniging zo'n beetje alle wedstrijden al 84x hebben gewonnen en daardoor een beetje vast zitten. Deze toppertjes van morgen hebben vandaag (althans medio maart 2015) een plek waar ze een nieuwe uitdaging vinden. Samen met de 'besten' van andere zeilverenigingen kunnen ze onder begeleiding van goede coaches verder groeien in hun sport. 

 

Het Regatta Center Muiderzand biedt alles wat de jeugdzeilsport nodig heeft. Professionele coaches, goede faciliteiten en een centrale ligging in Nederland. De faciliteiten bij het Regatta Center Muiderzand zijn top. Ze beschikken daar over sport en instructielokalen, kleedkamers, douches, toiletten, een traillerhelling, een jollenveld, eigen Rib's en wat al niet meer. De ideale plek om het jeugdsportzeilen te promoten en naar een hoger niveau te tillen. 

 

Kortom: het aankomende vaarseizoen kan geen enkel jeugdzeilertje nog zeggen dat er niets voor hem/haar geregeld is. Wij zijn heel benieuwd welke toekomstige medaillewinnaars er voort gaan komen uit het Regatta Center Muiderzand!

 

Meer info over het Regatta Center Muiderzand vind je op..... www.regattacentermuiderzand.nl (hoe kan het ook anders).

 

 

 

foto met dank aan Natasja Kalsbeek: www.photosailing.nl