Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Spetterende Eindejaarsshow in Woudsend!

Spetterende Eindejaarsshow in Woudsend!

Dinsdag 9 december 2014

Zaterdag 27 december is het 'derde' Kerstdag. Zo'n druilerige dag waarin je je afvraagt waarom je in hemelsnaam de twee dagen ervoor zoveel gegeten en gedronken hebt. Meestal wordt 'derde' Kerstdag ingezet om het huis een beetje aan de kant te maken, nog wat boodschappen te halen en..... als je het echt niet treft: naar de woonboulevard te gaan. Zeg maar gewoon dat 'derde' Kerstdag stiekem 100% RUK is...... JAHAAAAA maar niet dit jaar. Dit jaar is alles anders!

 

Geen vreselijke woonboulevard maar lekker bootjes kijken, puur omdat het kan!

 

Wat je moet doen is naar Woudsend komen. Daar organiseren Makma, Antaris en Maril een GROTE en naar eigen zeggen Spetterende Eindejaarsshow. Sloepen, tenders en wat al niet meer in diverse soorten en maten. Er worden o.a. diverse occasions en showroom modellen verkocht voor prijzen.....  kun je ze echt niet voor aan de steiger laten liggen. Wat sowieso het bekijken super waard is: de splinternieuwe Antaris Seventy7 Cabin en Sport. Neem je pinpas, creditcard of Kerstbonus mee want je gaat voor de bijl. Nu kopen = aankomend voorjaar als een Happy Sailor het water op!

 

De mensen van Antaris, Maril en Makma gaan je na de Kerstdagen nog een keertje lekker volproppen met tal van hapjes en drankjes en de onvermijdelijke Oliebollen tijdens deze Spetterende Eindejaarsshow. Maar bedenk wel: het is voor de goede zaak. Je traint in januari al die overtollige kilootjes er wel weer af en je houdt er een pracht van een sloep of een tender aan over. Wel even opletten bij het 'Spetteren' want dat zal bij min - 12 graden geen pretje zijn....... 

 

Dus..... van zaterdag 27 tot en met dinsdag 30 december moet je in Woudsend zijn!

 

Meer info vind je op www.antarisboats.com, www.makmamarine.nl en www.maril.nl

 

 

 

 

foto met dank aan.... gaan we weer: Antaris, Makma en Maril