Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Wil jij ook REDDER worden?
Wil jij ook REDDER worden?
Wil jij ook REDDER worden?

Wil jij ook REDDER worden?

Dinsdag 25 november 2014

Redders gezocht! Ja, je leest het goed: REDDER, geen reder want daar zijn er inmiddels meer dan genoeg van. Er worden echte redders gezocht, met het hart op de goede plek en met een drive waar anderen doorgaans niet bij in de buurt kunnen komen. Ons aller KNRM heeft maarliefst 100 redders/lifeguards nodig voor het seizoen 2015. 

 

Word ook lifeguard als je durft!

 

Redder/Lifeguard bij de KNRM is een roeping. Jij wil wat betekenen voor een ander en vind het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de veiligheid van het zwemwater in Nederland. Zo'n type als jij, dat zoeken ze bij de KNRM. Omdat er aardig wat mensen jaarlijks in Nederland tijdens o.a. het zwemmen in de problemen komen wil de KNRM voor het seizoen 2015 dus 100 lifeguards werven. Lifeguard bij de KNRM....... je moet wel durven natuurlijk!

 

Als lifeguard hou je toezicht op de recreanten op het strand en in de zee. Jij houdt alles en iedereen in de gaten en wanneer er iemand in de problemen komt grijp je adequaat in. Onder jouw wacht verzuipt er geen dikke dronken Pool met een gele Dries Roelvink zwembroek aan, onder jouw wacht raakt geen door en door verwend blaag, met zo'n Oilily badpak, haar aan de Sherry lurkende moeder kwijt, onder jouw wacht gaat er geen zwaar dementerende pantoffel dragende Opa de zee in bij windkracht 12! Nope: onder jouw wacht is het strand een veilige en fijne plek waar vogeltjes fluiten (nou ja.... meeuwen krijsen), waar zeehondjes in het water naar de badgasten zwaaien, waar de zon altijd schijnt, waar iedereen happy is..... en dat allemaal dankzij jou, jij waakt over hen en jij zorgt dat er nix naars gebeurd.

 

Zo'n lifeguard die alles in de smiezen houdt en ingrijpt wanneer het nodig is zoekt de KNRM. De selectiedag staat gepland op zondag 7 december in het Sloterparkpad in Amsterdam. Je moet natuurlijk wel kunnen zwemmen en nog wat andere zaken beheersen, maar das voor jou natuurlijk appeltje/eitje. Meld je dus aan en wordt lifeguard. Geloof ons: er zullen straks mensen zijn die jou EEUWIG DANKBAAR BLIJVEN voor wat jij voor hen hebt gedaan (gaat doen)......

 

Check de site www.redderworden.nl en meld je aan (wel even de toelatingseisen bekijken). 

 

Voor al het belangrijke en dankbare werk van de KNRM surf je even naar www.knrm.nl Ennuh: ben je al donateur?!?!?

 

 

 

 

foto's met dank aan de KNRM