Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
We liggen op KOP!

We liggen op KOP!

Maandag 24 november 2014

Jawel 'WE' liggen zomaar brutaal op KOP! Heel watersportend Nederland, en wij van Happy Sailor al helemaal, raakt volledig euforisch. 'WE'..... (nou ja, een soort van WE) varen vooraan! Wat een euforie, wat een geweldig nieuws..... wat zijn wij Nederlanders toch goed, Oranje boven, waar een klein land groot in kan zijn...... en nog meer van dit soort ietwat overdreven superlatieven. Wat blijft is een topprestatie die nog maar net begonnen is!

 

Team Brunel ligt op kop in de Volvo Ocean Race!

 

Ok, we overdrijven wat maar feit is dat het Nedederlandse Team Brunel met schipper Bouwe Bekking en zijn geweldige Crew tijdens de huidige editie van de Volvo Ocean Race simpelweg op kop liggen. Lekker vooran varen, puur omdat het kan, omdat het moet en omdat het de winnaarsmentaliteit onderstreept van deze boot en crew. Team Brunel lag overigens al eerder even op kop tijdens de Volvo Ocean Race 2014/2015 maar nu zo tijdens de start van de tweede etappe is het natuurlijk een prachtmoment om alle andere boten je spiegel te tonen. 'Gasten, kijken jullie maar lekker naar ons roer, wij gaan even een stukje hard zeilen, see you later'.

 

De Volvo Ocean Race is de grootste zeilrace ter wereld en meedoen is prachtig, meedoen om te winnen is fenomenaal. Heel Nederland is trots op jullie. Hou vol, zet door en zorg dat jullie een prachtpositie hebben wanneer jullie straks in Scheveningen gaan aanmeren. Hoe cool is dat? Wij hebben er alvast zin in. Hoe gaaf is het om straks in ons eigen landje massaal Team Brunel welkom te heten. Maar nu eerst: doorzeilen, niks stuk varen en GENIETEN van de race.

 

Go Team Brunel, Go Bouwe en Crew!

 

Meer over de Volvo Ocean Race vind je hier: http://www.volvooceanrace.com/en/home.html

 

Wil jij Team Brunel zelf onmoeten, check deze voor meer informatie over de Volvo Ocean Race die naar Nederland komt in het aankomende jaar 2015: link: http://www.happysailor.nl/1390950001/volvo_ocean_race_naar_nederland/

 

 

 

 

foto met dank aan Volvo Ocean Race