Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Return of the Yankee: Island Packet!

Return of the Yankee: Island Packet!

Donderdag 3 juli 2014

Dit is nog eens een plezierig bericht: The Yankees have returned! Deze keer niet om ons te bevrijden van stoute Duitsers (2x) of om ons fastfood te brengen. Nope, de Amerikanen komen in pracht en praal en ze komen niet via de lucht maar keurig via de zee. Na een aantal jaren afwezigheid worden de Island Packet zeiljachten weer geleverd in Nederland.

 

Island Packet Yachts: luxe, luxe en hadden we al luxe gemeld?!

 

We kennen natuurlijk allemaal nog wel de zeiljachten die Island Packet maakt. Fraai gelijnde luxe zeiljachten welke in het hogere segment verkocht worden. Prachtige zeiljachten die staan voor kwaliteit, goede zeewaardigheid en natuurlijk heel veel luxe. Zo'n Island Packet zit doorgaans stampvol zaken die het leven meer dan aangenaam maken aan boord, net een beetje als met Amerikaanse auto's: daar zitten zaken op waarvan je niet eens wist dat je ze ooit miste.

 

Island Packet wordt sinds 1 juli geïmporteerd door het in Jachthaven Waterland Monnickendam gevestigde Island Packet Yacht Benelux. De drijvende kracht achter Island Packet Yacht Benelux is Peter Baerts. Deze Island Packet schipper is helemaal into deze Yankee Yachts en vind dat zo'n goed schip ook in Nederland verkrijgbaar moet zijn. Hulde Peter, je hebt helemaal gelijk. Zo'n Island Packet is altijd een mooie verschijning op het water en dus ook het Nederlandse water. Om je net zo enthousiast te krijgen voor Island Packet als Baerts zelf is nodigt hij je uit om een kijkje te komen nemen op zijn eigen boot, een Island Packet 485, die in Jachthaven Waterland Monnickedam aan steiger B31 ligt.

 

Mocht je interesse hebben en gaan kijken wel even vooraf bellen of mailen en........ neem je pinpas mee want voor zo'n Island Packet val je direct. Die wil je hebben, die MOET je hebben. Heb je niet genoeg geld? Verkoop een nier, verkoop je linkeroog, verkoop je hond en kat, wordt bestuurder met een lekker graaisalaris bij een of andere vage semi overheidsinstelling of laat enge medicijnen op jezelf en jouw familie testen (het is voor de goede zaak).

 

Geloof ons, zien = kopen. Meer info over alle modellen en Island Packet zelf vind je op www.ipybenelux.com 

 

 

 

foto met dank aan Island Packet, afgebeeld jacht is de Island Packet Estero