Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Zeemansboter voor aan boord!
Zeemansboter voor aan boord!

Zeemansboter voor aan boord!

Woensdag 2 juli 2014

Het ultieme genieten op het water gaat natuurlijk gepaard met een gezellig drankje en een lekker hapje. Voor de watersporters onder ons die een kajuitjacht hebben komt daar vaak nog koken en ontbijten aan boord bij. Picture this: je ligt ergens op een prachtige plek afgemeerd. De vogels fluiten, de zon komt inmiddels op en jij en jouw crew ontwaken vanuit een diepe rust. Je stapt uit je kooi en ruikt de verse koffie al die een andere vroege vogel heeft opgezet. Samen dekken jullie de ontbijttafel en genieten van de rust, de omgeving en het moment. 1 Ding ontbreekt nog!

 

Zeemansboter: voor echte zeemannen en zeevrouwen!

 

Dit ultieme geniet moment wordt pas echt compleet met een pot Zeemansboter op tafel. Zeemansboter? Ai Ai: Zeemansboter! Wat het is? Het is pindakaas gemaakt van de beste biologische pinda's die te koop zijn en..... die via de prachtige haven van Rotterdam Nederland bereiken. De pinda's moeten gelost zijn in Katendrecht, anders is het nix. Die andere pinda's zijn geschikt om aapjes in de dierentuin mee te bekogelen. Wie een oog raakt krijgt 3 punten en wie een aap zo gek krijgt dat hij uit zijn kooi springt om je af te tuigen (Bokito deed zoiets al eerder) heeft helemaal de jackpot en mag de pinda's houden..... Maar goed, we hebben het hier over de juiste in Katendrecht geloste pinda's.

 

Naast pinda's zit er eigenlijk niets in Zeemansboter, ja zeezout natuurlijk. Dit maakt dat Zeemansboter een fantastische en eerlijke smaak heeft. Het geeft jou als zeeman of zeevrouw de energie die je hebben wilt voor een lekkere dag op het water. Nu is Zeemansboter niet alleen maar pindakaas voor op brood, nope: je kunt ermee koken, ermee garneren, ermee snacken (lekker met een lepel door de pot heen) en vast nog wel meer...... maar dat moet jijzelf maar proberen.

 

Meer weten? Ga naar www.zeemansboter.nl en bestel zo'n pot (hebben wij ook gedaan). Lekker hoor! Mocht jij nou inspiratie krijgen dan willen ze dat bij Zeemansboter graag weten, stuur jouw recept naar ze toe en wie weet staat jouw eigen Zeemansboter kreatie binnenkort bij de echte Zeemansboter op de site, hoe cool is dat? Eet smakelijk alvast!

 

 

 

 

foto's met dank aan Zeemansboter