Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Nieuw in Nederland: SKIMP!
Nieuw in Nederland: SKIMP!
Nieuw in Nederland: SKIMP!
Nieuw in Nederland: SKIMP!

Nieuw in Nederland: SKIMP!

Donderdag 12 juni 2014

We hebben er weer een nieuw modemerk bij, het uit Frankrijk afkomstige SKIMP wordt sinds kort ook in Nederland geleverd en dat is GOED nieuws. SKIMP maakt trendy tassen, horloges en riemen voor de actieve en trendgevoelige man/vrouw. Ideaal voor de watersport aangezien de SKIMP producten van duurzaam Tarpaulin kunststof worden gemaakt en dus lekker nat kunnen en vooral ook mogen worden. Is dat nou wat dat SKIMP? Lees verder en oordeel zelf!

 

Vrolijke kleuren en dito designs kenmerken SKIMP!

 

Wat ons direct al wel duidelijk wordt is dat SKIMP niet voor grijze ingekakte mopperende 65plussers is. Nope! De vrolijke kleuren en dito designs van SKIMP stralen blijheid uit en daar worden wij Sailors Happy van nietwaar?! Ben jij een grumpy old man of een nagging old granny skip dan dit artikeltje, not for you..... SKIMP is fun.... en dat voor iets uit Frankrijk...

 

SKIMP dus. Het is in ieder geval een trendy bedrijf, wist jij bijvoorbeeld dat de riemen gemaakt worden van gerycled plastic? Vinden wij TOP. Verder sponsort SKIMP diverse sporten waaronder Kiten en Surfen en ook dat vinden wij TOP. Hebben die gekke Fransen toch weer iets gaafs te pakken. Qua design ziet het er allemaal erg vrolijk uit, ideaal voor jonge actieve watersporters die eens wat anders willen. De horloges, tassen en riemen ogen fris en verzorgd zodat jij niet voor idioot loopt wanneer je lekker een dagje naar het strand gaat bijvoorbeeld. Wij zijn om!

 

De hele SKIMP collectie en direct kopen kan heel SKIMPY op: www.skimp-nl.nl Have a SKIMPY summer!

 

 

 

foto's met dank aan SKIMP