Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Nationale Sleepbootdagen GROOT succes!
Nationale Sleepbootdagen GROOT succes!
Nationale Sleepbootdagen GROOT succes!

Nationale Sleepbootdagen GROOT succes!

Maandag 2 juni 2014

Afgelopen Hemelvaart en de daarop volgende vrijdag en zaterdag, zijn er in Zwartsluis de Nationale Sleepbootdagen gehouden. Het event eindigde zaterdag met een schitterende vlootschouw. Talloze stoere slepers voeren voorbij en brachten een groet aan de burgemeester van Zwartsluis. Omdat het weer ook goed meewerkte kunnen de organisatoren van de Sleepbootdagen met een tevreden gevoel terugkijken op de editie van 2014 die maarliefst 70.000 bezoekers trok.

 

Gezellig druk en...... een prachtig programma!

 

Dit tevreden gevoel begint eigenlijk al direct op de eerste dag (Hemelvaart). Precies 1 uur voor de opening van de Nationale Sleepbootdagen 2014 stopt het met regenen. De weergoden houden van sleepboten, dat mag wel duidelijk zijn. Vanaf de start van het event zit de sfeer er goed in. Het is alle dagen gezellig druk en de organisatie heeft een mooi programma samengesteld met o.a. Sluispop waar de Tsjechische ABBA coverband een daverende show weggaf. 

 

Nagenieten van de Sleepbootdagen kun je hier: www.sleepbootdagen.com 

 

Louter blije gezichten in Zwartsluis dus...... nou ja, de toegangswegen naar Zwartsluis zaten wel even flink verstopt dus die mensen waren even minder happy maar....... gelukkig duurde dat ook weer niet te lang zodat heel Zwartsluis nu kan terugkijken op een succesvolle editie. Wat volgens de meeste bezoekers het mooist was: de romantische avondvaart van de slepers, dat maak je immers niet vaak mee. Kortom: iedereen blij daar in de IJsseldelta. Sowieso goed toeven daar in de IJsseldelta, dat ook wel Nederland in het klein wordt genoemd. Wist jij dat je daar naast het mooie varen ook machtige Hanzesteden als Zwolle en Kampen kunt bezoeken en dat je daar prachtige oude stadjes hebt omringd door een schitterende natuur? Een bezoekje zelfs zonder Sleepboten meer dan waard..... echt!

 

Anyway, meer weten over de IJsseldelta, check de site: www.ontdekdeijsseldelta.nl 

 

 

 

 

foto's met dank aan IJsseldelta Marketing