Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Binnen 24 uur weer op VAART!
Binnen 24 uur weer op VAART!

Binnen 24 uur weer op VAART!

Dinsdag 20 mei 2014

Jawel: binnen 24 uur weer op vaart.... we hadden natuurlijk op pad horen te schrijven maar dat klinkt zo vreemd wanneer we het over een 24 uurs service voor boten hebben. Dit hele persbericht heeft sowieso iets vreemds. Het gaat namelijk over de 24 uurs vaargarantie die Pedro Boat watersporters met een storing of een defect dit vaarseizoen aanbiedt.

 

Superhandige service die jouw vaarseizoen kan redden!

 

Waarom wij dit bericht wat vreemd vinden is natuurlijk superlogisch. Zo'n Pedro Boat staat bekend om de goede techniek en betrouwbaarheid.... bij normaal onderhoud gaan die dingen helemaal niet stuk! Waarom zou je dan überhaupt een vaarservice nodig hebben? Koop een Pedro Boat en je vaart zorgeloos rond. Jammer voor de 24uurs vaarservice. Volkomen overbodig! Ja, of toch niet? Je kunt immers ergens overheen varen waardoor je de schroefas beschadigt of je koeling kan verstopt raken.... daar kan je boot natuurlijk niets aan doen. Tja, dan is een 24uurs vaarservice eigenlijk superhandig.

 

Heb jij wel eens geprobeerd in het vaarseizoen snel een monteur bij je schip te hebben? Kansloos! Je ligt zo 3 a 4 dagen te wachten als het al niet weken gaat duren voordat er iemand in de buurt is die tijd heeft. Not nice. Al helemaal niet wanneer je een storing krijgt in die spaarzame vakantieweek die je hebt. Kijk dan heeft Pedro Boat een hele mooie oplossing. Zij garanderen dat je binnen 24uur weer lekker verder kunt varen. Maakt niet uit waar je storing is, of ze sturen een monteur, of je vaart (als dat dan nog kan) naar de werf in Zuidbroek of..... ze slepen je! Kijk dat is nog eens service.... en binnen 24uur de haven van Zuidbroek weer uit. Natuurlijk zijn we heel benieuwd hoe Pedro Boat e.e.a. gaat optuigen wanneer je met een storing ergens in de Schelde ligt maar goed..... 24uur is 24uur.

 

Jouw vaarvakantie zal nooit stranden dankzij het team van Pedro Boat. Overigens is de vaarservice van Pedro Boat ook te gebruiken voor mensen die geen Pedro kochten. Uiteraard zal je dan even vermanend worden toegesproken hoe je toch tot die aanschaf hebt kunnen komen.... maar geholpen word je wel. Meer op www.pedro-boat.nl

 

 

 

foto's met dank aan Pedro Boat