Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
BLOEDDORSTIGE surfbabe!
BLOEDDORSTIGE surfbabe!

BLOEDDORSTIGE surfbabe!

Maandag 19 mei 2014

Soms lees je van die berichten op internet waarbij je echt even 2 x moet lezen om te kijken of het er echt wel staat. Zo ook nu. We lazen zojuist tot onze eigen verbijstering het bericht dat Amerikaanse topsurfster en fotomodel Jill Hansen heeft geprobeerd een bejaarde vrouw omver te rijden...... niet 1 x maar gewoon omdat het kan 2 x!!!!!!

 

Deze surfkampioene wil je NIET kwaad maken!

 

Jill Hansen is in Amerika tamelijk beroemd. Ze werd bijvoorbeeld in 2000 nog surfkapmioen van Hawaï en is in verschillende advertenties en reclamefilms te bewonderen. Helaas voor Jill heeft ze naast haar surftalent en uiterlijk ook een minder goede eigenschap: een kort lontje. Recent ging het helemaal mis. Jill kreeg in een winkelcentrum een woordenwisseling met de hoogbejaarde Elizabeth Conklin (73 jaar oud). Waarover de ruzie ging is niet bekend maar echt verheven zal het wel niet geweest zijn..... misschien een conflict over de aanbiedingen bak met goedkope Botox (zijn alle vrouwen in Amerika boven de 13 dol op). Anyway: een flinke ruzie en scheldpartij over en weer.

 

Toen de ruzie oma in haar BMW wilde stappen om weg te rijden sloegen bij Jilly The Butcher alle stoppen door. Eerst probeerde ze de oma uit haar BMW te sleuren, zonder resultaat. Vervolgens probeerde Jill de oma met haar auto van de weg te rammen. Wederom zonder resultaat. Wat volgde was een achtervolging over het prachtige Hawaï. Uiteindelijk moest ruzie oma Conklin een keertje stoppen en uitstappen. Daar zag The Butcher haar kans! Met haar Volkswagen ramde ze de oma helemaal in de kreukels. Maar dat was nog niet genoeg voor Jilly. Nope: de in drie stukken gereden ruzie oma lag op straat en Jill probeerde daar ook nog eens overheen te rijden.... Dat ging de omstanders te ver. Een goede bitchfight JA, een bloedbad.... niet tijdens het boodschappen doen. Ze versperden de bloeddorstige Jill de weg en wisten haar haar auto uit te krijgen. Hierop zette The Butcher het op een lopen.

 

Niet veel later werd de surfkampioene door de politie aangehouden. Door haar verleden van al eerdere mishandelingen en overtredingen bepaalde de rechter haar borgsom op 1 miljoen Dollar..... Die zit dus wel even vast. Nou nee, ze is inmiddels alweer vrij en mag haar proces al surfend en poserend afwachten...... Myah: in Nederland zit je langer vast voor een niet betaalde parkeerbon. Leve de BORG zullen we maar zeggen. TIP: maak geen ruzie met Jill Hansen, niet doen!

 

 

 

foto's met dank aan Jill Hansen zelf (lekker gejat van haar Facebook pagina)