Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Droogvallen met z'n allen!
Droogvallen met z'n allen!
Droogvallen met z'n allen!
Droogvallen met z'n allen!

Droogvallen met z'n allen!

Vrijdag 9 mei 2014

Wadvaarders roepen bijna allemaal hetzelfde: 'droogvallen op het Wad is een van de mooiste dingen die ze ooit in hun leven gedaan hebben'. Het gevoel van vrijheid en het ontzag/bewondering voor moeder natuur, dat is waar het om Wadvaren om gaat. Droogvallen blijft iets magisch hebben. Veel mede watersporters willen best met hun boot een keertje het Wad op.... maar ja, het is en blijft een veradelijk stuk zee..... dus komt het er niet van... Ja tot nu dan!

 

Het Droogval Weekend wordt dit jaar in de weekend van de 24ste mei gehouden!

 

Tornado Sailing uit Makkun organiseert al een aantal jaar het Droogval Weekend. Dit doen ze enerzijds om de Delphia zeiljachten met hefkiel die zij importeren te promoten, OK betrapt.... er zit natuurlijk ook een commcerciële gedachte bij. Anderzijds daarentegen organiseren ze het Droogval Weekend ook mede om minder ervaren zeilers de sensatie van het Wadvaren en droogvallen mee te laten maken. En zeg nou zelf: hoe cool is het om samen met een hele vloot het Wad te verkennen. Om samen droog te vallen en ervaringen over andere tochten met elkaar te delen. Lekker een beetje sterke verhalen vertellen tijdens de barbeque die Tornado Sailing traditiegetrouw ook organiseert. 

 

Het Droogval Weekend wordt gehouden van vrijdag 23 tot en met zondag 25 mei. In ieder geval rondom zaterdag 24 mei aangezien dan het tij zeer gunstig is..... Kijk daar moet je als Wadvaarder o.a. rekening mee houden, met het tij. Dat is toch andere koek dan even een rondje zeilen op het Rhederlaag ofzo...... Het Wad is prachtig en jij kan daar ook van meegenieten. Moet je je wel even aanmelden voor het Droogval Weekend bij Tornado Sailing.

 

Meer info over het programma, afvaartijden en natuurlijk aanmelden op www.tornado-sailing.nl 

 

 

 

 

 

foto's met dank aan Tornado Sailing, impresse Droogval Weekend 2013