Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
More Than Boats te Bruinisse!

More Than Boats te Bruinisse!

Donderdag 8 mei 2014

We hebben er weer eentje, zo'n watersport event waar je eigenlijk wel even moet gaan kijken. Het wordt dit weekend georganiseerd in Bruinisse, Zeeland dus. De naam van het evenement: More Than Boats. Een snelle blik op het programma leert ons dat er inderdaad meer dan alleen maar boten aanwezig zijn aankomend weekend. Naar Zeeland dan maar?

 

More Than Boats: boten en meer op 10 en 11 mei te Bruinisse!

 

Oké het is even een stukje rijden naar Bruinisse, wanneer je er echter direct een dagje Zeeland aan vast plakt is zo'n roadtrip best de moeite waard. Zeeland is prachtig, dus volgooien die tank en naar Bruinisse. In Jachthaven Bruinisse wordt dus het watersportevenement More Than Boats georganiseerd. Een event vol met boten (natuurlijk) maar ook lekker eten, leuke events voor de kids (wat te denken van die waterballen - zie foto), beetje shoppen. Verder kun je er op zoek naar een nieuwe auto, proefrijden met een eco scooter, proefvaren op van alles en nog wat en nog veel meer.

 

Voor een gezellige watersportdag ben je op zaterdag 10 en zondag 11 mei van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom. More Than Boats wordt gehouden op het terrein van Jachthaven Bruinisse. Gratis parkeren en tal van activiteiten, dat laat je niet lopen. Meer info over More Than Boats vind je op: www.morethanboats.nl (wel eerst even Google Chrome downloaden want met Explorer kun je die site niet bezoeken). Voor een routebeschrijving kun je beter de site van Jachthaven Bruinisse bezoeken want die staat niet op de More Than Boats site: www.jachthavenbruinisse.nl

 

 

 

 

foto met dank aan Jachthaven Bruinisse