Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Yacht & Lifestyle Hindeloopen: wij gaan weer!
Yacht & Lifestyle Hindeloopen: wij gaan weer!

Yacht & Lifestyle Hindeloopen: wij gaan weer!

Donderdag 1 mei 2014

Je hebt van die watersportbedrijven die net even wat meer lef hebben, die net even wat meer ambitie hebben en die net even verder durven te gaan dan sommige collega's. Jachthaven Hindeloopen/Skips Maritiem is er zo een. Een goede service en dito producten leveren is voor deze watersporters niet genoeg, nope: hier leggen ze de lat hoog, HEEL HOOG!

 

Yacht & Lifestyle Hindeloopen: alles voor jouw schip en bemanning!

 

Vorig jaar organiseerde Jachthaven Hindeloopen/Skips Maritiem samen met een aantal andere bedrijven voor het eerst het lifestyle watersportevent: Yacht and Lifestyle Hindeloopen. Een bootshow die meer was dan alleen bootjes kijken, de hele watersportlifestyle kwam aan bod. Het resultaat: een hartstikke leuk event dat de moeite meer dan waard was (zie ons verslag van de editie 2013: http://www.happysailor.nl/1366581600/verslag_bezoek_yacht_and_lifestyle_hindeloopen/). Je moet het als bedrijf maar durven opzetten zo midden in de crisis die in 2013 nog echt aanwezig was, das lef hebben!

 

Op 17 en 18 mei van 11.00 tot 17.00 uur staat Yacht and Lifestyle Hindeloopen 2014 op de rol. Nog mooier, nog beter, nog completer en ongetwijfeld: nog gezelliger als vorig jaar. Aan alles is gedacht. Je kunt uiteraard diverse schepen bezichtigen en kopen (mag ook), de innerlijke mens wordt niet vergeten (lekker eten daar hoor!), je kunt shoppen (accessoires, kleding etc.) en de kids kunnen lekker een duik nemen of zelfs een heuse SUP les volgen... Daar heb je dus geen kind meer aan, kun jij op je gemak je eigen ding doen. Goed geregeld allemaal.

 

Extra interessant is het om zeker op de aanwezige Bestewind 50 te kijken van K & M Yachts, je bent er dan toch!

 

Dus ben jij een watersporter die net even meer wil en die een goed evenement weet te waarderen dan moet je echt naar Hindeloopen komen, is een prachtig plaatsje dus wat heb je te verliezen? Check voor meer info, routeplanner en voor je VIP Kaarten www.yachtandlifestylehindeloopen.nl We zien je daar!

 

 

 

 

foto's met dank aan Yacht & Lifestyle Hindeloopen