Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Open dag KNRM!

Open dag KNRM!

Woensdag 30 april 2014

De beste vriend van iedere watersporter is natuurlijk de KNRM. Deze mannen (en ook dames uiteraard) staan dag en nacht voor ons watersporters klaar wanneer we weer eens ergens zijn vastgelopen ofzo. Om ons onnozelaars (want dat zijn we soms echt) kennis te laten met het goede werk van de KNRM is er de Open Dag van de KNRM op 3 mei a.s.

 

Ga naar een KNRM reddingsstation en word 'REDDER aan WAL!'

 

Zaterdag 3 mei zijn de KNRM reddingsstations overal in Nederland opengesteld. Je kunt dan kennis maken met de mannen en vrouwen van de KNRM, meevaren op een boot, hun werk meebeleven en nog veel meer. Ook kun je handige tips krijgen hoe je toch vooral NIET met de KNRM in aanraking hoeft te komen. Echt mensen, er zijn onnozelaars onder ons. Wat te denken van een motorschipper die recent in de problemen kwam. De OEN was zonder zijn motor te checken na de winter direct maar de Schelde opgevaren...... moet je doen.... NOT. Ook zeilers kunnen er wat van..... daar zitten er een paar tussen die met hun 1,5 meter diep stekend jacht rustig echt ondiep water binnen zeilen.... ken je boeien mensen.... Gelukkig is daar de KNRM om deze onnozelaars weer in veiligheid te brengen. En als er echt iets mis is dan staat de KNRM uiteraard ook paraat.... maar het devies blijft: voorkomen is beter dan.... geborgen worden, of zoiets.

 

Heb je vragen aan de KNRM, stel ze a.s. zaterdag gerust. Wat je dan ook mooi kunt doen is 'Redder aan Wal' worden. Je steunt dan de KNRM en zorgt ervoor dat ze ook jou, mocht je ooit in de problemen raken op het water, kunnen redden. Stel je hebt GEEN TIJD want de tuin moet nog gedaan worden of je zoon moet voetballen: dan is er nog een methode de KNRM te steunen. Koop het speciale Happy Sailor T-Shirt, van de opbrengst gaat een deel direct naar de KNRM. Jij een fraai shirt, de KNRM kan weer uitvaren: http://www.happysailor.nl/1396908002/bestel_je_eigen_shirt_en_help_de_knrm/

 

Meer weten over de locaties en tijden van de KNRM open dag: www.knrm.nl

 

 

 

foto Happy Sailor Magazine, mag gedeeld onder bronvermelding