Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Zo en nu eerst een......

Zo en nu eerst een......

Dinsdag 22 april 2014

Hè Hè, dat is achter de rug. Gelukt.... en wat een succes. Zo nu eerst een Bavaria.... Heineken, Hertog Jan of Grolsch mag ook natuurlijk. Wat een succes zeg dat Sail Kampen. Toegegeven het weer heeft ook een positief steentje bijgedragen, echter ere wie ere toekomt: dit hebben ze toch eventjes goed voor elkaar gekregen daar in dat Kampen aan de IJssel.

 

Sail Kampen was dit jaar HET Paasevenement van Nederland!

 

Met dik 230.000 bezoekers werden de prognoses en de resultaten van 4 jaar geleden ruimschoots overtroffen. 230.000 Blije bezoekers die een schitterend Sail Kampen zagen. De schepen, de sfeer, de optredens.... alles klopte. Briljant was natuurlijk de hoax die Sail Kampen in scene zette waarbij een interviewster zomaar het water in viel. Nep natuurlijk maar wel hartstikke leuk bedacht en.... het zorgde voor wereldwijde aandacht (filmpje staat hier: https://www.youtube.com/watch?v=TrdUDA0GMQc&feature=youtu.be). Wat ook zorgde voor een mooi evenement was dat de binnenstad van Kampen met alle winkels etc. tijdens Sail Kampen geopend was. Hierdoor konden de bezoekers ook in het centrum van de stad terecht waardoor er een goede doorstromming optrad, dit was een duidelijke verbetering t.o.v. Sail Kampen in 2010.

 

Kortom een daverend en doorslaand succes, complimenten aan de organisatie en iedereen die heeft meegewerkt. Tja...... en nu op naar de volgende editie van Sail Kampen die natuurlijk nog GROTER, nog mooier, nog nautischer en nog gezelliger moet worden. Dat zal nog een aardige klus worden maar goed, ze hebben nog even de tijd daar in Kampen.

 

Foto's, Video's en alles wat je nog wil weten over Sail Kampen vind je hier: www.sailkampen.nl

 

 

 

 

foto met dank aan Sail Kampen en Skyfocus