Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
HELD de Velde opent Sail Kampen!

HELD de Velde opent Sail Kampen!

Donderdag 17 april 2014

Jahaa.... hier worden we blij van! Wie had Sail Kampen nou beter kunnen openen dan HELD (Henk) de Velde? HELD de Velde, Nederlands GROOTSTE hedendaagse vaarheld die Nederlands GROOTSTE Paasevent Sail Kampen opent. Het is goed, zo hoort het en opeens vallen alle stukjes op zijn plek. Wij hebben in ieder geval nu nog meer zin in Sail Kampen!

 

Als een ware ADMIRAAL zal HELD de Velde de schepen Kampen binnenhalen!

 

Wij waren natuurlijk al harstikke enthousiast over Sail Kampen dat van 18 april t.m. 21 in Kampen plaatsvindt. Maar als ze dan HELD de Velde de vlootschouw laten doen.... ja dan doe toch net even dat extra's goed. De Velde ligt met zijn schip Solitario in Kampen dus je zou kunnen zeggen dat hij er toch al was.... das toch te weinig eer. HELD de Velde heeft net als een aantal van de schepen die hij zal verwelkomen alle wereldzeeën bevaren/bezeild. Als geen ander weet hij een goed schip en goede zeemanskunst te waarderen. Wederzijds respect, daar gaat het om. Je kunt van Henk vinden wat je vindt maar een goed zeeman is 'ie! Dat weten de crews van de schepen die speciaal voor Sail Kampen naar Kampen komen ook.

 

Tja, soms klopt iets gewoon. Moeten we nu alleen voor HELD de Velde naar Kampen komen? Nou Nee! Tijdens Sail Kampen zijn er naast de talloze schitterende schepen nog heel veel meer leuke dingen te doen en zien. We gaan ze hier niet allemaal benoemen, lees dat maar hier: http://www.happysailor.nl/1395961202/komt_sinterklaas_met_pasen_naar_kampen/ en ook hier: http://www.happysailor.nl/1393542001/sail_kampen_groter_dan_ooit/ Wat vaststaat is dat Sail Kampen tijdens deze Pasen het evenement is waar je heen MOET. Vergeet de woonboulevard, laat je tante Sjaan haar eitjes dit jaar in haar eentje zoeken en op TV is alleen reclame..... Je hebt dus alle tijd om naar Kampen te komen.

 

Het volledige programma en meer info over o.a. parkeren etc. vind je op www.sailkampen.nl

 

 

 

foto Happy Sailor Magazine mag gedeeld worden onder brondvermelding