Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Allemaal naar Alem!

Allemaal naar Alem!

Woensdag 19 maart 2014

Jawel: we gaan allemaal naar Alem! Alem? Ja, Alem! Wijzelf hadden er eerlijk gezegd ook nog nooit van gehoord maar het is er echt. Niet te verwarren met het Amerikaanse Salem want daar gebeuren hele andere dingen (weet je nog: das dat stadje waar ze in 1692 een hele batterij Heksen hebben opgeknoopt). Alem dus, ligt in Noord Brabant aan de Maas en is eigenlijk hartstikke de moeite waard als plaats. Met recht een mooi plekje waar we dus allemaal heen gaan!

 

De Open Haven Dagen bij en aan De Maas!

 

Waarom we allemaal naar Alem gaan is natuurlijk voor de Open Haven Dagen bij De Maas die Jachtmakelaardij De Maas samen met Brabant Yachting op zondag 20 en maandag 21 april organiseert. Kijk dat is nog eens een reden om naar Noord Brabant af te reizen. Het is even rijden maar zeker de moeite waard, dat beloven we. Zo liggen er aan de verkoopsteigers een aantal zeer fraaie schepen ter bezichtiging (en te koop natuurlijk). Je kunt een lekker tochtje maken in een van de op de Haven Dagen GRATIS beschikbare verhuursloepen, er zijn monteurs aanwezig voor al jouw technische vragen, je kunt een lekkere bak koffie drinken in het gezellige eetcafé en nog veel meer. Echt een leuk watersportdagje uit.

 

Jachtmakelaardij de Maas en Brabant Yachting doen beide mee aan de Week van de Watersport (klik hier voor meer info: http://www.happysailor.nl/1392332400/de_week_van_de_watersport/). In het verlengde daarvan organiseren ze samen de Mini Botenbeurs die ze de Open Haven Dagen bij De Maas hebben genoemd. Logische naam aangezien het bij De Maas aan de Maas is..... allemaal in Alem. Dit dagje uit is geschikt voor iedereen die een ander schip zoekt of die eens wil kijken of varen wat voor hem/haar is. Kijk wij kunnen natuurlijk als watersportbranche wel roepen dat varen SUPER is.... zelf (er)varen is dan toch in alle gevallen beter. Een zelfgemaakt boottochtje zegt meer dan 100 uur film kijken naar tochten van anderen!

 

Wil je meer weten over de Open Haven Dagen bij De Maas, ga naar www.jachtmakelaardij-demaas.nl of naar www.brabantyachting.nl voor openingstijden, het hele programma en een routebeschrijving (die is wel handig....).

 

 

 

 

foto met dank aan Jachtmakelaardij de Maas (foto is een afbeelding van verkoopsteiger 1, de afgebeelde boten zijn niet per definitie aanwezig).