Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Even roddelen: Kate Moss op een boot!
Even roddelen: Kate Moss op een boot!
Even roddelen: Kate Moss op een boot!
Even roddelen: Kate Moss op een boot!
Even roddelen: Kate Moss op een boot!

Even roddelen: Kate Moss op een boot!

Maandag 17 maart 2014

Vergeet de Privé, de Story en de Weekend.... lees Happy Sailor voor de sappigste roddels.... Nou ja, nu dan een keertje want we gaan er geen gewoonte van maken. Waarom nu dan wel? Nou gewoon omdat het kan en we natuurlijk een mening hebben over Kate Moss. Wanneer Kate dan op een boot gesignaleerd wordt is onze kortstondige interesse gewekt!

 

De boot is net zo wit als het snuifsel in Kate's neus!

 

Wat is er aan de hand in Showbizz land? Eigenlijk nix behalve dat Kate Moss gefotografeerd is op een grote dure boot door een echte paparazzi die stiekem in een regenton voorbij kwam drijven. Ze was daar ter gelegenheid van de 62ste verjaardag van retailrijkaard Sir Philip Green. Nu komt Kate meestal niet op verjaardagen van wat 'oudere' mannen..... maar Sir Green ziet GROEN van de POEN! Kijk dan is Kate er als de kippen bij. Waarschijnlijk in de hoop een snuifje voor haar neusje te scoren dat net zo wit is als het jacht van Sir Green..... Daar houdt Kate wel van: snuifseltjes en natuurlijk goede BOOZE!

 

Sir GREEN..... de retailrijkaard ziet GROEN van de POEN!

 

Kunnen we hier verder nog wat zinnigs over zeggen? NOPE! Ja behalve dat het mooi weer was in de Caribbean en dat ze een goud met zwarte bikini droeg. De boot van Sir Green is een zeer fraaie en luxe uitgevoerde Italiaanse Benetti genaamd Lionheart (zie foto 5). Over tot de orde van de dag dan maar weer of is er nog een roddel over Kate Moss??!??! Laat dat nou zo zijn! Wist jij dat Kate Moss de Stig uit Topgear is?!??!!?

 

Genoeg geroddeld nu..... het komende jaar hebben we het er niet meer over, beloofd!

 

 

 

 

 

foto's met dank aan de Daily Mail: thanks guys, when you want a picture of a Dutch celeb stoned on a boat - mail us! Alle foto's staan hier: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2582348/Kate-Moss-enjoys-fun-sun-St-Barts-celebrating-Sir-Philip-Greens-62nd-birthday.html