Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Try this: Wildwater Kajakken!
Try this: Wildwater Kajakken!
Try this: Wildwater Kajakken!

Try this: Wildwater Kajakken!

Donderdag 13 maart 2014

Ben jij een fervent watersporter die openstaat voor wat actie?!?! Ga dan Wildwater Kajakken. Deze sport is niet alleen supervet om te doen, je komt ook nog eens op de mooiste plekken van de wereld terecht. Het mooie is: je hoeft niet direct een hele uitrusting te kopen. Ga eerst eens mee met een georganiseerde Wildwater Kajak trip of.... kom naar de Kanoshop Kanodag om zelf te zien wat er allemaal mogelijk is..... en wat het kost!

 

Dit zie je alleen op TV.... of niet?!

 

Iedereen kent de beelden van TV. Stoere mannen en vrouwen die zichzelf met hun Kajak door woeste stroomversnellingen heen worstelen. Driftig peddelend met de stroming mee. Overal opspattend water, een geconcentreerde blik en..... dan direct van een 78 kilometer hoge waterval afdenderen..... Je bent even onderweg naar beneden maar dan heb je ook wat. ACTIE zoals je die alleen op TV ziet..... ja of niet?! Niet dus! Ervaar het nu ook zelf. Jij kunt die stoere chick of gozer zijn die met zijn/haar Kajak de elementen bedwingt. Hoe cool is dat..... sowieso cooler dan een middagje met de sloep van je schoonouders sherry drinken op de Vinkeveense plassen terwijl schoonmamma je vertelt over haar ingegroeide teennagels!

 

Bij Kanosport Zwalker kun je heel easy een kano of kajaktrip boeken. Het maakt niet uit of je ervaring hebt, het maakt niet uit of je een kano hebt... het maakt zelfs niet uit of je een doofstomme modderworstelaar bent met bindingsangst: het enige dat telt is dat JIJ wil Kajakken en/of met een kano de wereld wil verkennen. Kanosport Zwalker organiseert kano en kajakreizen, geeft cursussen in binnen en buitenland en is zelfs voor een complete vakantie jouw nieuwe adresje. Ze werken met gediplomeerde instructeurs dus de kans dat je het overleeft is zowaar aanwezig. Dit moet je dus doen!

 

Het aardige is: op zondag 13 april kun je eens gaan kijken in de kanowereld op de Kanoshop Kanodag. De Kanoshop is een kanowinkel in de overtreffende trap. Als zij het niet hebben....... dan is het nog niet uitgevonden. Mooi is dat de mensen van Kanosport Zwalker samenwerken met die van de Kanoshop. Wanneer je een cursus boekt bij Zwalker peddel je in gear van de Kanoshop. Je kunt zelfs de kano of kajak waarin je les hebt direct kopen.... logisch aangezien iedere schipper weet hoezeer je je hecht aan je bootje.... hoe GROOT of klein deze ook is. Prima geregeld allemaal.

 

Maak daarom NU (althans op 13 april.... hoewel eerder natuurlijk ook mag) kennis met de GAVE Kajak en Kanosport!

 

Voor de Kanoshop Kanodag ga je naar www.kanoshop.nl

 

Om een schitterende Wildwater Kajaktrip te boeken ga je naar www.zwalker.nl De mooie foto's bij dit item zijn door Kanosport Zwalker gemaakt tijdens een trip naar Slovenië, dank voor het lenen van de foto's uiteraard!