Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Lekker ZELF testen bij Verschuur!

Lekker ZELF testen bij Verschuur!

Maandag 10 maart 2014

Niets is leuker dan lekker zelf varen. OK, lezen over bootjes en kijken naar bootjes is ook best wel aardig maar toch.... Zelf losgooien en dan je eigen koers bepalen, dat is wel het mooiste. Maar ja, zoveel boten zoveel schippers. Daarom kun je bij Verschuur Watersport zelf testen welke boot het beste bij je past. Op welke boot hoor jij schipper te zijn?

 

Het Verschuur Watersport Proefvaart Weekend: 15 en 16 maart!

 

We schreven het hierboven al, zoveel boten zoveel schippers. Dat varen helemaal het einde is en de MOOISTE hobby op de wereld is wel duidelijk hier op Happy Sailor. Maar welke boot past bij jou? Ben je iemand om op je gemak door een vaartje te tuffen of is snelvaren over open water meer jouw ding. Ben je een luxedier of hou je meer van eenvoud? Modern of Klassiek? Vragen, vragen, vragen. De antwoorden liggen gelukkig op 15 en 16 maart in Alphen aan de Rijn op je te wachten!

 

Op het Verschuur Watersport Proefvaart Weekend kun je zelf jouw ideale boot testen (zolang het natuurlijk een sloep of tender is aangezien Verschuur die dus levert). Gooi los op een Stout 650 sloep of op een Corsiva 700 tender, ze liggen voor je klaar. Daarnaast heeft Verschuur Watersport tijdens het Proefvaart Weekend nog een aantal andere leuke dingen in de planning staan. Wat te denken van een heuse Champagne proeverij (wel ff. een BOB regelen, je weet maar nooit: die dienders van tegenwoordig schijnen alcohol op 100 zeemijl te kunnen ruiken.... en de boetes zijn zo hoog dat je een aanschaf van je eigen boot direct kunt vergeten). Verder kun je diverse schoonmaak en onderhoudstips krijgen, zijn er diverse trailers te bezichtigen, kun je naar verschillende stereo's voor op de boot luisteren en meer.......

 

Gewoon dit weekend naar Verschuur Watersport komen, is de moeite waard: www.verschuurwatersport.nl

 

 

 

foto met dank aan Verschuur Watersport