Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Sail Kampen: GROTER dan ooit!
Sail Kampen: GROTER dan ooit!
Sail Kampen: GROTER dan ooit!

Sail Kampen: GROTER dan ooit!

Vrijdag 28 februari 2014

Kampen is een mooie Hanzestad die de moeite van het bezoeken meer dan waard is..... alleen komt het er nooit van. Gelukkig heb je nu een meer dan geldige reden om naar Kampen af te reizen: Sail Kampen 2014. Groter dan ooit en met meer schepen dan ooit. Wist jij dat Sail Kampen dit jaar in Nederland het GROOTSTE Paasevenement is? We hebben al eerder aandacht aan Sail Kampen besteedt: http://www.happysailor.nl/1389135600/eindelijk_naar_kampen_sail_kampen_2014/  maar omdat het programma nu duidelijk is doen we het nog even dunnetjes over!

 

Boten, Boten, Boten, Henk de Velde.... en nog meer Boten!

 

Sail Kampen verwacht ergens rond de 250.000 bezoekers te trekken. Dat ze dit wel gaan halen mag duidelijk zijn met zo'n lekker programma en indrukwekkende schepenlijst. Zo heeft de organisatie de Russische Shtandart, de Stedemaeght, de Abel Tasman en nog vele andere SCHITTERENDE zeilschepen weten te regelen. Naast al deze fraaie zeilschepen geven nog tal van andere mooie boten acte de presence. Wat te denken van de voormalige reddingsboot Johanna Louisa of de ex mijnenveger Sittard. Naast de boten geeft Nederlands GROOTSTE zeeheld 'Henk de Velde' een aantal lezingen over zijn tocht naar Spitsbergen..... Als Henk er is moet het wel goed zijn toch?!

 

Verder bestaat het programma van Sail Kampen uit tal van extra activiteiten als een gezellige braderie, zijn er tal van kermisattracties, treden er shantykoortjes op, kun je rondvaarten maken, geeft de Marine een vlootshow weg, zijn er demonstraties met de Flyboard (bekend van TV), de Dijk treedt op.... en ga zo maar door.

 

Kortom: tig redenen om met de Pasen nou eens NIET naar de meubelboulevard of autoshow te gaan. Gewoon met de hele familie naar Sail Kampen komen, wordt super! Meer info vind je op www.sailkampen.nl o.a. het programma enzo.

 

 

 

foto's met dank aan Sail Kampen