Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Olympisch Oranje: de Antaris Fifty5!
Olympisch Oranje: de Antaris Fifty5!
Olympisch Oranje: de Antaris Fifty5!
Olympisch Oranje: de Antaris Fifty5!
Olympisch Oranje: de Antaris Fifty5!
Olympisch Oranje: de Antaris Fifty5!
Olympisch Oranje: de Antaris Fifty5!
Olympisch Oranje: de Antaris Fifty5!
Olympisch Oranje: de Antaris Fifty5!

Olympisch Oranje: de Antaris Fifty5!

Vrijdag 14 februari 2014

Tijdens ons bezoek aan Boot Holland hebben we hem in het echt mogen bewonderen: de Antaris Fifty5. En wanneer we zeggen bewonderen bedoelen we ook echt BEWONDEREN. Wat ziet deze sloep er in Olympisch Oranje lekker uit zeg.... toch wel een contrast met alle donkerblauwe sloepen die op de beurs te zien waren.... ook mooi maar toch.... NIET ORANJE!

 

Echt een sloep voor jonge watersporters!

 

De Antaris Fifty5 is er natuurlijk niet alleen in het frisse en bijzonder mooie oranje (ja ja we zijn ietwat in de ban van de Olympische spelen.....). Je kunt deze sloep in alle RAL kleuren krijgen. Wat te denken van Roze, voor een echte meidenlook of fris Blauw (de Happy Sailor kleur), in stoer Antraciet/Grijs (zie foto 4) of gewoon lekker standaard donkerblauw. De 55 blijft er in alle kleuren gewoon lekker uitzien. Wij vinden hem mooier dan de vorig jaar gepresenteerde Antaris 66 waar we al eens eerder over berichten (http://www.happysailor.nl/1363215600/op_naar_hollywood_per_boot/). Nu is smaak uiteraard heel persoonlijk maar toch, de 55 is qua lijn en uitstraling precies GOED! Niets meer aan doen!

 

Waar wij nog meer blij van worden is de prijs, vanaf € 31.000,- kun jij al schipper op een 55 worden. Dat is relatief gezien weinig geld voor zo'n goede en complete sloep, waardoor er veel mensen die twijfelen over de aanschaf van een eigen sloep zeer zeker over de drempel getrokken zullen worden. Vaak hoor je dat sloepen wat saai zijn en dat de echt mooie schepen meestal buiten het budget liggen, zeker van een starter in de watersport..... Kijk dat is met de 55 definitief voorbij, dit is een prachtsloep voor een scherpe prijs die varen in een onderscheidende sloep voor velen mogelijk zal maken. Daarbij komt ook nog eens de kwaliteit om de hoek kijken, die is bij Antaris eigenlijk altijd TOP, dit maakt de 55 tot een goede deal!

 

Specificaties:

- Lengte: 5,90m

- Breedte: 2,50m

- Diepgang: 0,60m

- Doorvaarhoogte: 1,00m

- Gewicht: 1.100kg

- CE classificatie: C (kustwateren)

- Aantal passagiers: 8

 

Van de specificaties word je niet echt warm, zien we vaker. Nope: deze sloep moet het van zijn stoere uiterlijk hebben. Een knallende kleur, mooie accessoires erbij, die dikke rubberen stootrand, het zwemplateau, de stuurstand..... Kortom ALLES maakt deze Antaris Fifty5 tot een beauty, echt een frisse verschijning op het water. Wij durven te wedden dat je met een 55 op iedere vaart en op iedere plas bewonderde blikken zult oogsten.

 

Nu zal het op jou als lezer overkomen dat wij van Happy Sailor aandelen hebben gekocht in de Antaris werf of dat we omgekocht zijn.... Kijk ons omkopen mag altijd, wij gaan GRAAG in op oneerbare voorstellen als; 'schrijf een leuk stukkie en jullie krijgen een boot of een flessie bubbels of allebei als jullie lief schrijven'...... Echter niets is in dit geval minder waar. Antaris heeft gewoon een hele GAVE frisse boot op de markt gebracht en toen wij hem op Boot Holland zagen liggen in dat heerlijke oerHollandse oranje waren wij simpelweg OM!

 

Meer weten over de Antaris Fifty5 of over de andere Antaris sloepen: www.antarisboats.com

 

 

 

foto's met dank aan Antaris - foto 8 en foto 9: de Antaris Fifty5 op Boot Holland (foto's door Happy Sailor Magazine)