Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
NIEUW event: Tiel Maritiem!

NIEUW event: Tiel Maritiem!

Donderdag 6 februari 2014

De Happy Sailor Agenda loopt lekker vol met allerlei evenementen en beurzen die de moeite waard zijn. We hebben weer een leuke toevoeging, een compleet nieuw event dat gehouden wordt in Tiel..... Ja dan sta je wel even te kijken, een watersport event in Tiel? Das toch de stad van Flipje en de Waal, die zijn toch niet zo nautisch? Valt mee!

 

Tiel Maritiem: Flipje op de Waal en meer......

 

Kijk dat hele gedoe met Flipje en Tiel is natuurlijk wat over the top. Tiel is veel meer dan alleen maar dat fruitige Michelin mannetje met zijn koksmuts. Tiel ligt in de Betuwe dus dat er af en toe een appeltje en wat ander fruit voorbij komt vliegen hoort erbij. Maar wist jij dat Tiel, gelegen aan de machtige rivier de Waal, watersporters best wat te bieden heeft? Er is een jachthaven, een prachtige binnenstad en eenmaal op de Waal kun je aardig wat stukken van Nederland bevaren.

 

Om het maritieme karakter van Tiel onder de aandacht te brengen organiseren ze in Tiel dus Tiel Maritiem. Van vrijdag 6 t.m. maandag 9 juni staat de Gemeente Haven Tiel in het teken van varen en bootjes. Er is voor elk wat wils: zo kun je rondvaarten maken, is er een braderie, zijn er diverse kraampjes om lekker te eten en drinken, zijn er tal van activiteiten voor de jeugd en meer...... Heel veel meer. Uiteraard is toegang GRATIS. Belangrijk te melden is dat alle eventuele baten uit het organiseren van dit event ten goede komen aan de Bontius Stichting die onderzoek doet naar transplantaties van nieren en pancreas. Dat is toch mooi? De winst verdwijnt niet in de zak van een dikke wethouder die er dan op zijn eigen villa een dakkapel van laat bouwen, nope: Tiel Maritiem steunt ook nog eens gewoon het goede doel. Goed Bezig Flipje!

 

Meer weten over Tiel Maritiem, kijk dan snel op de website www.tielmaritiem.nl

 

 

 

 

foto met dank aan Liens Foto Studio, Flipje hebben wijzelf er even in geplakt!