Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
SUPPEN door Amsterdam!

SUPPEN door Amsterdam!

Dinsdag 4 februari 2014

Het blijft maar populairder worden: Stand Up Paddling, oftewel Suppen. Inmiddels doen er alleen in Nederland al vele tienduizenden en wellicht zelfs honderduizenden aan Suppen.... meestal incidenteel maar vaak ook in groeps en wedstrijdverband. Suppen is HOT en dat zal zeker ook nog wel even zo blijven, terecht!

 

Op zondag 2 maart lekker Amsterdam verkennen vanaf het water!

 

De Hiswa organiseert als 'opening' van het vaarseizoen op zondag 2 maart een schitterende Suptocht dwars door de Amsterdamse grachten. Hoe prachtig is dat? Bekijk onze hoofdstad eens vanaf het water. Amsterdam met haar grachten is natuurlijk een pareltje om te zien met al haar fenomenale grachtenpanden en wat al niet meer. Kijk bij de Hiswa zijn ze uiteraard wel zo slim om je niet door de Bijlmer of Osdorp te sturen..... dan word je peddel en zeker ook je supboard gewoon gejat.... onder je voeten vandaan. Heel even denk je: 'WTF, ik lig in het water', en dan realiseer je je: Bijlmer, kopje thee..... en wat al niet meer, maar dat gaat dus NIET gebeuren. Je supt veilig door de betere delen van de stad.

 

Het gave is, de Hiswa heeft een aantal GROTE namen uit de SUPwereld weten te interesseren voor de Hiswa SUP tocht 2014, wat te denken van: Carla Schellart, Deborah Hoeks, Frank Hettinga, Geert Hokke, Ike Frans en nog veel meer.

 

Wanneer alles straks goed gaat zullen er meer dan 200 Suppers starten. Dat is een hele groep. Voor de Suppers die al wat verder zijn wordt er tevens een wedstrijd georganiseerd voor Heren 14ft. en Dames 12,6ft. Dus voel jij je sterk, do you feel lucky Punk? Schrijf je dan in voor sowieso de tocht maar durf het ook aan mee te doen aan de race, je krijgt een mooi wedstrijdshirt dus dat alleen al is de moeite waard toch?!!? En natuurlijk de eeuwige roem wanneer jij met je board als eerste over de finish komt gesupt..... wordt lastig met deelnemers als Schellart, Hoeks, Hettinga en de rest, maar toch!

 

Inschrijven en aanvangsttijden etc. vind je op: http://www.hiswarai.nl/Pages/suptocht.aspx

 

HAVE FUN, SUP!!!!!!!!

 

 

 

foto met dank aan Nufoto