Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Overnachten op een authentieke Sleepboot!
Overnachten op een authentieke Sleepboot!
Overnachten op een authentieke Sleepboot!
Overnachten op een authentieke Sleepboot!

Overnachten op een authentieke Sleepboot!

Maandag 3 februari 2014

Wil jij samen met je partner een unieke overnachting beleven op een schitterende locatie?!?!? Dan moet je dit nieuwsbericht goed lezen want Happy Sailor Magazine heeft iets heel cools voor je opgeduikeld...... Wist jij namelijk dat het mogelijk is om op een autkentieke sleepboot te overnachten?!?!? Het kan op Sleepboot Willem!

 

Sleepboot Willem: hoe authentiek wil je het hebben?!

 

Je leest het goed: overnachten op een echte sleepboot. Het kan in Zoutkamp alwaar de Sleepboot, genaamd Willem, in de Hunemanhaven afgemeerd ligt speciaal voor jou en je partner. Sleepboot Willem is in 1930 gebouwd en straalt nog helemaal die oude nautische sfeer uit. Authentieke details zijn er te over op de boot en alleen dat al is eigenlijk de moeite waard. Hoe gaaf is het dan dat je met 2 personen op de boot kunt overnachten?! Nog gaver wordt het als je ook nog eens weet dat jij en je partner de enige zijn op de boot, je hebt Sleepboot Willem helemaal voor je alleen en je mag overal op het schip komen om zo alles goed te kunnen bekijken en ervaren. Van stuurhut tot machinekamer..... het is 100% voor jou! Lekker romantisch met een hapje en een drankje over het water kijken, heerlijk slapen (........ meer mag ook) in de gezellige slaapkajuit en natuurlijk met je partner (man,vrouw en omgekeerd mag natuurlijk ook) de fraaie omgeving verkennen.

 

Sleepboot Willem ligt aan het Reitdiep in de haven van Zoutkamp. Het Reitdiep voert direct naar het Lauwersmeer en de Waddenzee. Zoutkamp zelf is ook al zo'n juweeltje. Hier vandaan varen nog dagelijks de Zoutkamper vissers uit waardoor er aan de kades altijd wel iets te doen is. Verder kun je in Zoutkamp heerlijk eten en is een bezoek aan het Visserijmuseum (www.visserijmuseum.com) hartstikke leuk en informatief.

 

Kortom, verras je partner met een overnachting op Sleepboot Willem, reserveren op www.sleepbootwillemzoutkamp.nl

 

 

 

 

 

foto's met dank aan Sleepboot Willem