Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Zeven dagen alleen op een zandplaat!

Zeven dagen alleen op een zandplaat!

Maandag 3 februari 2014

Moet je eens voorstellen: 7 dagen alleen ergens op het Wad. Aangemeerd op een zandplaat met niets om je heen behalve de elementen, een verdwaalde zeehond en de onvermijdelijke meeuwen die met heel veel kabaal hun aanwezigheid blijvend kenbaar maken..... het lijken wel Tweede Kamerleden die meeuwen (ook veel kabaal dat nergens over gaat.....).

 

Jaap Kiers, zijn Drascombe en een zandplaat!

 

Voor veel met name zeilers is het iets van een quasi 'Heilige Graal': het eenzaam bivakkeren op het Wad. Jaap Kiers deed het samen met zijn Drascombe en schreef er een E-Book over. Net als Godfried Bomans en Jan Wolkers die in 1971 met z'n tweetjes op Rottummerplaat hebben gezeten wilde Kiers ervaren hoe de eenzaamheid zou zijn. Door de ervaringen van Bomans en Wolkers naast die van zichzelf te leggen onstond er voor Kiers een bijzondere ervaring die hij met ons wil delen in zijn E-Book: Zeven dagen alleen op een zandplaat!

 

Hoe Kiers die 7 dagen van eenzaamheid heeft ervaren wordt op een mooie manier weergeven in het E-Book. Niet alleen middels tekst maar ook door tal van filmpjes en foto's krijg je als lezer een goed idee van alle belevenissen, hersenspinsels en wat al niet meer van een kluizenaar op het Wad. Heb je zelf plannen? Lees: Zeven dagen alleen op een zandplaat!

 

Een reclamefilmpje vind je hier: http://www.youtube.com/watch?v=89qEQ8Q8VfE&feature=youtu.be

 

Meer over Jaap Kiers vind je hier: http://jaapkiers.blogspot.nl/

 

En tot slot, bestellen doe je hier: http://www.watersportmedia.net

 

 

 

 

foto schaamteloos geleend van Jaap Kiers zelf natuurlijk