Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Volvo Ocean Race naar Nederland!

Volvo Ocean Race naar Nederland!

Woensdag 29 januari 2014

Hiep Hiep Hoera: de Volvo Ocean Race komt naar Nederland, naar Schevingen om precies te zijn. Hoe cool is dat? De Volvo Ocean Race is wat Le Dakar en Le Mans zijn voor echte autorace liefhebbers. De Volvo Ocean Race is wat de Tour de France is voor fietsgekken (maar dan zonder doping enzo). De Volvo Ocean Race is het equivalent voor het WK Voetbal maar dan zonder relletjes en de angst voor terroristische aanslagen. De Volvo Ocean Race is HUGE!

 

Nederland doet weer mee!

 

Yep: Nederland doet weer mee, we tellen weer mee..... we horen erbij. Ons inziens is dit natuurlijk primair te danken aan de deelname van Team Brunel! Zonder Team Brunel waren ze ons landje stilletjes voorbij gevaren. 'Nederland? Neuh das nix, die bouwen alleen boten.....', zou er gezegd worden. Maar nu?!?!?!? Nu delen wij allemaal in de glorie van Team Brunel. Dank Dank Dank Brunel voor jullie dapperheid en vooruitstrevend inzicht een team op te zetten.

 

We kunnen de Volvo Ocean Race als iets EPISCH betitelen. 72.000 kilometer over de wereldzeeën in een moordend tempo. Met een bemanning van slechts 9 moet je het maar even doen. Een race die bijna 9 maanden duurt onder de meest extreme omstandigheden. GEWELDIG! Wist jij dat deze meest prestigieuze zeilwestrijd ter wereld over maarliefst 4 oceanen wordt uitgevochten en dat dit al 40 jaar lang gebeurd? 

 

Op 19 juni en 20 juni 2015 is het Volvo Ocean Race Circus in Nederland!

 

Zet dus in je agenda: 19 en 20 juni 2015. Je kunt de boten met eigen ogen zien, je kunt de bemanningen aan het werk zien, je kunt de sfeer proeven, je hoort er 'even helemaal bij'. Iedere Volvo Ocean Race is geschiedenis in wording en jij kan zeggen 'ik was erbij'. Jij zag de winnaar, de 'verliezers'...... Mega toch?!

 

Meer info over de Volvo Ocean Race: www.volvooceanrace.com

 

Meer info over het heldhaftige Nederlandse team: www.brunel.nl/volvo-ocean-race en www.teamsailingholland.com

 

 

 

foto met dank aan Volvo Ocean Race