Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Een Maril, Antaris of Makma sloep met KORTING!
Een Maril, Antaris of Makma sloep met KORTING!
Een Maril, Antaris of Makma sloep met KORTING!
Een Maril, Antaris of Makma sloep met KORTING!

Een Maril, Antaris of Makma sloep met KORTING!

Dinsdag 28 januari 2014

KORTING.... het toverwoord voor veel Nederlanders en natuurlijk ook watersporters. Het zijn moeilijke tijden dus ieder voordeeltje is mooi meegenomen moeten ze bij Aquatec Industries gedacht hebben. Aquatec Industries is fabrikant van o.a. Antaris en Maril..... èn laten dat nou net de sloepmerken zijn waar veel mensen van dromen.....

 

Dromen van een sloep hoeft niet meer!

 

Nope: stop met dromen start met varen! Lekker van't voorjaar in je eigen sloep weg. Wanneer we het hebben over een sloep dan hebben we het in dit geval over een kwaliteitsboot, gebouwd in Nederland, in ons eigen Woudsend. Dus NIET zo'n quasi zielige namaak boot uit een obscuur land..... Nog even en sneaky handelaartjes laten zo'n afbraaksloep in Azerbeidjan of Mongolië bouwen! 'De lonen zijn zo lekker laag daar en die mensen hebben echt kaas gegeten van botenbouwen hoor.....', zegt zo'n importeur dan. Met als gevolg: namaak, troep en schroot op de Nederlandse wateren. Moeten we niet willen.

 

Op de speciale website: www.werfoccasion.nl biedt Aquatec Industries gebruikte en demo schepen aan met de voordelen van een nieuw schip. Zo heb je 1 jaar werfgarantie en service op de Antaris, Maril en Makma sloepen en cruisers. Wie wil dat nou niet? Een schip dat zo goed als nieuw is tegen een DIKKE KORTING op de nieuwprijs.

 

Een voorbeeld: de Maril 675!

 

Deze complete sloep uit 2009 kost slechts € 34.999,- i.p.v. € 38.999,- (das toch echt serieuze korting). Je hebt dan een sloep van bijna 7 meter lang met een 38PK Nanni 4 cilinder Dieselmotor die ook nog eens luxe is uitgevoerd. Wat te denken van overal Teakhout, een toilet aan boord, navigatiesysteem, RVS accessoires, kabelaring en wat al niet meer?!?!?!? Wanneer je al die extra's er bij een nieuw schip op laat zetten: Rinkeldekinkel doet de kassa dan.

 

Op de Werf Occasion site staan nog veel meer slimme en mooie aanbiedingen. Eigenlijk de ideale manier om een goede sloep of cruiser aan te schaffen van Antaris, Makma of Maril.... èn MET KORTING - daar wordt iedere Hollander vrolijk van!

 

 

 

foto's met dank aan Aquatec Industries