Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Kannibalistische ratten jatten schip!

Kannibalistische ratten jatten schip!

Vrijdag 24 januari 2014

Normaal gesproken verwijs je een bericht met een dergelijke kop direct tot de rubriek onzin.... zou ik nu niet doen want alles in dit bericht is waar, 100% waar. Ergens op de Atlantische Oceaan is een door duizenden kannibalistische ratten 'gekaapt' schip tamelijk op drift geraakt...... Kannibalistische ratten, zijn die wel nautisch dan?

 

Kannibalistische ratten willen een invasie plegen!

 

Ratten zijn nooit nautisch, op een zinkend schip weet je dat alles verloren is wanneer de ratten overboord gaan..... niet zo heel nautisch zullen we maar zeggen. Waarom hebben deze duizenden kannibalistische ratten dan plannen gemaakt om te gaan varen en nog vreemder: om een invasie te plegen in Groot Brittannië (dat lukte zelfs die stoute Hitler niet).

 

De waarheid rond dit vreemde verhaal is eigenlijk nog bizarder wanneer we naar de feiten kijken. Het 'gekaapte' schip is de Russische Lyobov Orlova. Dit onderzoeksschip bevaart normaal de Arctische wateren maar is door een faillissement van de reder in Canada aan de ketting beland. Canada, het land van Mounties, Elanden en Justin Bieber..... wat moeten die met dit failliete Russische schip.... 'NIETS' moeten de Biebers geoordeeld hebben, 'slopen die hap'. Op weg van New Foundland naar de sloper in de Dominicaanse Republiek ging het mis, de ratten grepen de macht..... Althans.... de sleepketting brak en het schip raakte op drift om vervolgens in de onmetelijkheid van de Arctische Zee te verdwijnen.....

 

Een tijd lang meenden de autoriteiten dat het schip gezonken was en sloegen er verder geen acht meer op. Lastig in deze is dat alle GPS systemen al van boord waren gehaald (die leveren aardig wat op wanneer je ze op de Canadese Marktplaats zet) waardoor het schip ook niet gespot kon worden. Toen het wat later weer 'opdook' was het kwaad al geschied. Hongerige ratten hadden zich aan boord tegoed gedaan aan elkaar. Dit smaakte naar meer dus die vuile ratten hebben zich als muizen voortgeplant. Een heel leger van kannibalistische ratten zit nu op het schip dat richting Great Britain vaart....

 

Nu zijn ze in Groot Brittannië niet zo onder de indruk van invasies, de meeste mislukken.... maar toch. Duizenden ratten die tyfushongerig zijn.... stel nou dat die zich verenigen. Dat er een GROTE STERKE RAT opstaat en de leiding neemt. Stel nou dat de Antichrist in de vorm van een kannibalistisch rat de aarde wil overnemen..... Ja dat scenario willen de Groot Brittannianen niet op hun geweten hebben. Er wordt momenteel naar het schip gezocht om het alsnog af te slepen voor de sloop en natuurlijk het rattenleger te verslaan.

 

TIP! Wanneer jij nog een flinke sleepboot hebt liggen en je hebt wat tijd.... ga dan zoeken naar de Lyobov Orlova! Met haar 4.250 ton levert ze maarliefst € 750.000,- aan sloopgeld op..... Even wat rattengif mee, sleepkabeltje aankoppelen en varen maar, wie doet je wat?! Anyway: we houden je verder op de hoogte mocht er meer nieuws bekend worden.

 

 

 

foto mag gedeeld worden onder bronvermelding