Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
© Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Bokworst, Bier en Boten: Boot Düsseldorf!

Bokworst, Bier en Boten: Boot Düsseldorf!

Zaterdag 18 januari 2014

Een van de grootste botenbeurzen van de wereld is vandaag weer geopend. In het Duitse Düsseldorf kun je je vergapen aan de mooiste, snelste, duurste, modernste, nieuwste en wat al niet meer boten. Hallen vol watersportitems, wat een walhalla voor de watersporter die zich weer wil opladen voor het nieuwe vaarseizoen 2014.

 

Fahren wir mall nach Düsseldorf!

 

Hopla, pak je auto, tik in de TomTom het Duitse Düsseldorf in en neem een BOB mee of boek een kamer. Een kamer boeken of een BOB charteren? Lijkt ons wel. Op Boot Düsseldorf is zoveel te zien dat je hier echt een hele dag voor nodig hebt. Aan het eind van de dag ben je tamelijk af van al dat lopen. Dan nog even lekker ergens een Bokworst of Curryworst met een overheerlijk Duits biertje drinken en je zit direct al aan je tax van wat verstandig is..... Be wise!

 

Boot Düsseldorf wordt gehouden van 18 t.m. 26 januari!

 

Wat wel aardig is: op de beurs kun je overal Nederlands praten, immers Nederlandse bedrijven zijn samen de grootste standhouder aldaar. Dus je hoeft niet te beginnen op je beste Duits met: 'Hallo, bitte, sprechen Sie auch Holländisch oder English?'..... het is bijna alsof je over de Hiswa loopt. Anyway: naast de Nederlandse exposanten vind je echt uit alle hoeken van de wereld bedrijven met boten, vaarreizen, surfspullen, duikersgear, botenzooi en wat al niet meer..... Hal na Hal na Hal na Hal na Hal: WATERSPORT. Heb jij er al zin in? Wij wel, we zien je in Düsseldorf.

 

Meer info over Boot Düsseldorf vind je op www.boot.de

 

 

 

foto met dank aan Boot Düsseldorf