Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Het vaarseizoen 2014 begint op Boot Holland!
Het vaarseizoen 2014 begint op Boot Holland!
Het vaarseizoen 2014 begint op Boot Holland!
Het vaarseizoen 2014 begint op Boot Holland!

Het vaarseizoen 2014 begint op Boot Holland!

Dinsdag 7 januari 2014

Op vrijdag 7 februari start in Leeuwarden in het WTC Expo aldaar de 24ste editie van Boot Holland, de watersportbeurs in het Noorden van het land. De beurs sluit de deuren op woensdag 12 februari dus prik een dag en kom naar Leeuwarden.

 

Boot Holland: de watersportbeurs in het Noorden!

 

Traditiegetrouw de 'opening' van het watersportseizoen genoemd is Boot Holland een beurs met voor elk wat wils. Van leuke zeilboten tot trendy tenders, het staat er allemaal. Dit jaar kent de beurs maarliefst 50 wereldprimeurs.... dat dit niet allemaal wereldschokkende items zijn zul je begrijpen maar toch..... 50 primeurs die NIET elders te zien zijn (als primeur dan). Dus wil jij als eerste al dit moois zien..... op naar Boot Holland.

 

Een mooi voordeel van Boot Holland is de locatie in Leeuwarden dus. Hier heb je geen file's en onbetaalbare parkeertarieven. Gewoon WTC Expo in de TomTom invoeren en op je gemakkie Noordwaarts rijden. De rit naar het Noorden is de moeite meer dan waard, wat te denken van 250 verschillende exposanten verdeeld over 5 beurshallen. Friesland is sowieso prachtig dus ga na afloop van de beurs lekker shoppen in Leeuwarden of een hapje eten in Sneek.... verzin het maar.

 

Alles over Boot Holland 2014 waaronder openingstijden enzo vind je op www.boot-holland.nl

 

 

 

foto's met dank aan Boot Holland